helsida_bostad
Jimmy Karlsson

Möter nykomlingen i premiär

Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

centrum_artikel_host

Årets Skånela får ses lite som en underdog. Man har tappat fyra rutinerade spelare som färgade i truppen och fyllt på med fyra spelare som ska utvecklas. Lucao, Östling, Ladan och Åkerman har lämnat. Lucao är kvar som målvaktstränare och stor press ligger på Kenan Omerovic och Marcus Nilsson att prestera på hög allsvensk nivå. Storväxte Karlo Seric är en av nykomlingarna som kan användas både i defensiven och offensiven.

Utöver nya spelarna är det Simon Lindberg som det kretsar mycket kring. Ny lagkapten är även Anton Nilsson.
– Vi har lite skador nu så det är oklart vad vi kommer till start med. Oavsett vilket är det kul att vara igång, säger tränare Jimmy Karlsson.

Målet om att vara topplag kvarstår. Även om man har ändrat i truppen en del. Målvakterna, Lindberg och Nilsson blir tungan på vågen om Skånela ska vara topplag. Premiären mot AIK blir tuff. Det är alltid svårt att möta en nykomling. I AIK finns även ex-skånelaiter. Som tränare Tim Lindqvist, Oscar Frank och Yosef Rahali.

connys_helsida
toppbanner
ungdomsarbete_helsida
centrum_sommar2022_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
swedol_outsider