centrum_panorama_hostshopping
Maria Karlsson med pokalen efter racet
Prispallen med Maria högst upp

Maria Karlsson vann Semesterracet i Vimmerby

Maria Karlsson från Skepptuna MK vann Semesterracet i Vimmerby för fjärde gången efter en het final på lördagen: - Det var svårjobbat den här gången, sa Maria till Vimmerby Tidning.

centrum_artikel_host

Maria Karlsson tog förra året hem vandringspriset efter tredje segern i Vimmerbys Semesterrace. I år följde hon upp med en fjärde seger efter en dramatisk final. Maria som vann B-finalen seglade upp som vinnare efter tre varv vilket var det enda viktiga. Racet kördes av misstag i fyra varv innan det flaggades av. Konkurrenten Jennie Käll var först över linjen efter det fjärde varvet och utropades först som vinnare men efter 30 minuter stod det klart att Maria skulle stå som segrare. Fyra segrar är det bara Maria och Ingela Svensson från Borås som har. Denna helg kommer hon att köra i Motala Folkracefestival.

William Julin kom trea i Gotland Grand National

Sport Gotland Grand National, en årlig motocrosstävling som firade sitt 40-årsjubileum under helgen, fortsatte att leverera spänning och action. Trots utmaningar med platsen där tävlingen traditionellt hållits, har arrangörerna hittat en ny mark för framtida evenemang på Gotland.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Maria historisk vinnare i Vimmerby

Sport Maria Karlsson, Skepptuna Motorklubb, har vunnit Semesterracet för femte gången: - Underbart, det här trodde jag inte innan, sa Maria till Vimmerby tidning.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Vintersprint i Skepptuna

Sport I lördags startade Skepptuna MK sin folkracesäsong med en vintersprint där 31 seniorer och tio juniorer deltog.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider