socialdemokraterna_maj_panorama
Maickol Cornejo vann Tennisportalens turnering i Sigtuna 13:e juniFoto: Insändarbild

Maickol vann tennisturnering

Maickol Cornejo från Märsta vann en tennisturnering som sajten Tennsisportalen arrangerade i Sigtuna 13:e juni.

centrum_artikel_host

Turneringen skulle egentligen ha spelats ute på de fina grusbanorna som Sigtuna har men Sigtuna TK sa nej så det fick bli inomhusspel istället trots fint väder. 14 spelare ställde upp och kvaliteten var allt från motionsspelare till tävlingsspelare. Efter en hel dag med tennis som startade 8 på morgonen kunde märstabon Maickol Cornejo vinna sedan han besegrat Daniel Komnes med 6-0 i finalen. Maickol fick förutom äran med sig en köttlåda. Arrangören bakom Tennisportalen är för övrigt Alex Theodoridis som spelat fotboll i Märsta IK och numera bor i Järfälla.

coronapandemin

Sigtuna Tennis håller igång för folkhälsan

Sport Ungdomsidrotten i hela länet slog igen på grund av att kommuner bestämde sig för att stänga ner hallar och offentliga planer. Men i Sigtuna har Sigtuna Tennisklubb planerad verksamhet från 9:e januari.

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida

Så gick det i KM i Tennis

Sport Sigtuna Tennisklubb har haft Klubbmästerskap förra veckan och det bjöds på många härliga matcher: - Tennisklubben har på senare tid fått fram många duktiga spelare som visar både god vilja till träning och bra inställning i match, vilket ger resultat, säger ordförande Wåge Windahl.

pantamera_avc_helsida

Lokala vinnare i Sigtunacupen

Sport Sigtunacupen som arrangerats sedan 2012 lockar många spelare både från kommunen och utanför. Detta år blev det fyra lokala segrare.

eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
stationshusen_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out
eldsjal2024_out