sap_feb_pan
Foto: Magnus Granhagen
Mattias Flodman lämnarFoto: Skånela IF

Lindqvist tar över som herrtränare

Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

centrum_artikel_host

Skånela IF har en lång historia av att utbilda och producera skickliga tränare genom åren. Valet att satsa på Tim Lindqvist, en nyckelperson i Skånelas utveckling, är ett led i att skapa en ny generation med en stark förankring i föreningen. Tim har en spelarbakgrund i klubben och har de senaste åren varit tränare för ungdoms- och utvecklingslag, samt assisterande tränare för herrlaget. Mellan perioderna i Skånela var han i AIK och gjorde en imponerande insats med deras herrlag i div 1 och allsvenskan. Hans ledarskapskvaliteter och potential har varit tydliga för oss under en längre tid. Hans erfarenhet av att leda lag på denna nivå, i kombination med ett nära samarbete med Mattias Flodman, gör att vi är mycket nöjda med att Tim accepterat denna viktiga roll i Skånela IF. Vi fortsätter att satsa på våra egna talanger som delar klubbens ambitioner, och att främja både tränare och spelare är en central del av vår strategi.

Tim Lindqvist kommenterar sin nya roll: ”Att få leda laget under kommande säsonger fyller mig med förväntan och stolthet. Jag trivs mycket bra i föreningen och med alla fantastiska människor som finns här och runtomkring. Mitt fokus ligger på att fortsätta driva utvecklingen framåt och bygga vidare på det gedigna arbete som gjorts av Jimmy Karlsson och Mattias Flodman under de senaste åren för att göra Skånela så framstående som möjligt. Även om det återstår mycket av den pågående säsongen, är vårt mål klart – att kliva upp i Handbollsligan. Jag ser fram emot att fortsätta arbeta med Flodman och laget för att göra detta mål möjligt.”

Peder Nielsen, ansvarig för herrlaget, uttrycker sin tillfredsställelse med Tims tillsättning: ”Vi är naturligtvis väldigt nöjda med att få in Tim så snabbt efter beskedet att Flodman lämnar oss efter säsongen. Tim var en av våra främsta kandidater, då vi har följt hans utveckling inom alla de områden som en tränare behöver behärska. Vi är övertygade om att Tim är redo och bäst lämpad att fortsätta utvecklingen av Skånelas herrlag. Han har arbetat nära Flodman under den här säsongen och har en gedigen insyn och förståelse för hur Skånelas modell ser ut. Nu fortsätter det hårda arbetet denna säsong, parallellt med att vi planerar inför kommande säsonger för att fortsätta att presentera ett starkt herrlag på banan.”

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Ishockey I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Wings tog tredje raka

Ishockey I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

skridskodisco_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Ishockey Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Ishockey Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

centrum_host_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Ishockey I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Handboll I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

sportlov

Sigtunas Superveteraner vann SM

Innebandy Under lördagskvällen krönte sig Sigtuna IF som Svenska Mästare i innebandy för +60-klassen i en historisk turnering som ägde rum i IFU Arena, Uppsala. Denna nya klass, skapad som en del av Veteran SM-helgen, gav Sigtuna Superveteraner chansen att visa upp sitt innebandykunnande.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Ishockey Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

spedition_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
spedition_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
connys
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
ridskola_2020_outsider