sap_feb_pan
Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Kvaljagande Skånela siktar på derbyseger

I eftermiddag är det derbydags i Vikingahallen. Skånela som jagar kvalplats tar emot Rimbo: - Det var längesedan nu som vi slog Rimbo (tre matcher utan vinst), vilket gör den här matchen extra speciell, skriver tränaren Jesper Östlund på klubbens hemsida.

centrum_artikel_host

Skånela som är i hysterisk form och nu bara fyra poäng från en kvalplats till Elitserien siktar på att förlänga sin positiva trend och att bryta den negativa man har mot Rimbo med tre matcher utan seger. Rimbo är i desperat behov av poäng då man bara är en poäng från negativ kvalplats.
– För mig handlar ett derby mycket om vilka som klarar av anspänningen på bästa sätt. Det är en svår sak att hantera när man spelar mot Rimbo där mycket känslor är inblandade. Hittar vi rätt där och fortsätter med det fina spel vi haft i de senaste omgångarna får Rimbo det tufft, skriver tränaren Jesper Östlund på Skånelas hemsida.

Östlund varnar för bröderna Tollbring samt Patrik Söderlund i Rimbo. I sitt matchsnack kommer man lägga fokus på att plocka bort dessa spelare. Östlund tror på en ny match som avgörs först efter 50 minuters spel.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_sportlov
connys_helsida
herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

steningekompani_helsida
pantamera_avc_helsida
spedition_helsida
herrallsvenskan

Skånelas pigga start bäddade för seger

Sport I en intensiv match i Herrallsvenskan stod Skånela och Kungälv mot varandra, och det blev en dramatisk tillställning där Skånela till sist drog det längsta strået och vann med knappa 29-28.

foraldranatverk_helsida
herrallsvenskan

Skånela dominerade från start till slut mot Vinslöv

Sport I en klar seger mot Vinslöv lyckades Skånela dominera matchen och stänga av sina motståndare, vilket resulterade i en slutlig poängskörd på 31-21, med en imponerande 15-5 ledning för Skånela i halvtid.

skridskodisco_helsida
sportlov

Lindqvist tar över som herrtränare

Sport Skånela IF presenterar idag Tim Lindqvist som den nya ansvariga tränaren för herrlaget efter Mattias Flodman. Lindqvist kommer att leda laget under säsongerna 24/25 och 25/26.

funkisfest_helsida
allsvenskan

Dubbla segrar för Skånela i helgen

Sport Vikingahallen kokade av glädje när Skånelas damer säkrade säsongens första seger mot Alingsås, följt av herrlagets ansträngda men avgörande seger mot Drott.

herrallsvenskan

Skånela Besegrar VästeråsIrsta

Sport I en spännande match i Herrallsvenskan stod Skånela som segrare när de besegrade VästeråsIrsta med slutresultatet 29-26. Matchen bjöd på en imponerande insats från båda lagen, och Skånela lyckades säkra segern med en stark forcering under den sista delen av matchen.

EXTRA

Flodman lämnar Skånela

Sport Skånela IF meddelar att Mattias Flodman inte kommer att leda Skånela IF:s herrlag efter säsongen. Han har nyligen skrivit på för Handbollsligalaget Alingsås HK, en klubb han tidigare kom ifrån för 2,5 år sedan.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
connys