kyrka_advent _pan
Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Kvaljagande Skånela siktar på derbyseger

I eftermiddag är det derbydags i Vikingahallen. Skånela som jagar kvalplats tar emot Rimbo: - Det var längesedan nu som vi slog Rimbo (tre matcher utan vinst), vilket gör den här matchen extra speciell, skriver tränaren Jesper Östlund på klubbens hemsida.

centrum_artikel_host

Skånela som är i hysterisk form och nu bara fyra poäng från en kvalplats till Elitserien siktar på att förlänga sin positiva trend och att bryta den negativa man har mot Rimbo med tre matcher utan seger. Rimbo är i desperat behov av poäng då man bara är en poäng från negativ kvalplats.
– För mig handlar ett derby mycket om vilka som klarar av anspänningen på bästa sätt. Det är en svår sak att hantera när man spelar mot Rimbo där mycket känslor är inblandade. Hittar vi rätt där och fortsätter med det fina spel vi haft i de senaste omgångarna får Rimbo det tufft, skriver tränaren Jesper Östlund på Skånelas hemsida.

Östlund varnar för bröderna Tollbring samt Patrik Söderlund i Rimbo. I sitt matchsnack kommer man lägga fokus på att plocka bort dessa spelare. Östlund tror på en ny match som avgörs först efter 50 minuters spel.

pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
dackskifte_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

centrum_host_helsida
advent_kyrka_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

moderat_pan_helsida
defacto_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

connys_helsida
upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
swedol_outsider
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
pantamera_out