centrum_panorama_hostshopping
Foto: Arkiv/Magnus Granhagen

Kvaljagande Skånela siktar på derbyseger

I eftermiddag är det derbydags i Vikingahallen. Skånela som jagar kvalplats tar emot Rimbo: - Det var längesedan nu som vi slog Rimbo (tre matcher utan vinst), vilket gör den här matchen extra speciell, skriver tränaren Jesper Östlund på klubbens hemsida.

centrum_artikel_host

Skånela som är i hysterisk form och nu bara fyra poäng från en kvalplats till Elitserien siktar på att förlänga sin positiva trend och att bryta den negativa man har mot Rimbo med tre matcher utan seger. Rimbo är i desperat behov av poäng då man bara är en poäng från negativ kvalplats.
– För mig handlar ett derby mycket om vilka som klarar av anspänningen på bästa sätt. Det är en svår sak att hantera när man spelar mot Rimbo där mycket känslor är inblandade. Hittar vi rätt där och fortsätter med det fina spel vi haft i de senaste omgångarna får Rimbo det tufft, skriver tränaren Jesper Östlund på Skånelas hemsida.

Östlund varnar för bröderna Tollbring samt Patrik Söderlund i Rimbo. I sitt matchsnack kommer man lägga fokus på att plocka bort dessa spelare. Östlund tror på en ny match som avgörs först efter 50 minuters spel.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Sport I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

Sport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys