kommun_skoterska
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Klar seger när Skånela inledde Svenska Cupen

Skånela vann med 35-23 mot Tyresö Strand när ATG Svenska Cupen inleddes.

centrum_artikel_host

Skånelas damer mötte HK Tyresö Strand i den första tävlingsmatchen i ATG Svenska Cupen. Trots att Tyresö Strand ledde med 4-0 i början genom sex shoot outs, lyckades Skånela snabbt hämta in och kvittera till 8-8 på knappt sju minuter. Skånela spelade med högre fart och gick till halvtidsvila med ledning. I den andra halvleken ökade Skånela avståndet från sina motståndare, som hade svårt att hålla jämna steg och gjorde tekniska fel. Trots viss slarv och missade chanser, vann Skånela överlägset med 35-23.

Denna text genererades med en textrobot

MIK klara för Division 3

Fotboll Resultatet mellan Bollstanäs och Frej på söndagen innebar Märsta IK är klara för Division 3 redan innan den sista omgången.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Premiärseger för Wings

Ishockey I en intensiv och spännande match mellan Enköping och Wings slutade det med en imponerande seger för Wings med 4-1. Det var bröderna Pentlers kväll i Bahcohallen när de tillsammans satte sitt prägel på matchen. Oscar Pentler var en målskytt i toppklass och lyckades nätta två gånger, medan Oliver Pentler också bidrog med ett mål.

joes-helsida
adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

ica_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

centrum_host_helsida
connys_helsida
nrh_sigtuna
mp_ute_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

defacto_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
kommun_skoterska_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
kommun_adhd_outsider
nrh
mp_ute_outsider
ica_outsider
swedol_outsider
joes_outsider