kyrka_advent _pan
Simon HolmströmFoto: Donald Swahn/Rosersbergs IK

Klar seger för Rosersberg mot Farsta

Rosersberg tog femte raka segern i Divison 1 efter seger på fredagskvällen mot Farsta.

centrum_artikel_host

Ett fullsatt Rosershallen såg RIK vinna mot Farsta med hela 9-2. RIK tog kommandot på en gång och hade 2-0 efter tretton minuters spel. Trean satte Simon Holmström kort före paus efter förarbete av Linus Jämtdal. Efter andra perioden var matchen punkterad då RIK hade 7-1 efter nya mål av Adam Hellström, Linus Jämtdal, Simon Holmström igen och Isac Leonardo.

Två nya mål kom i tredje innan Farsta fastställde slutresultatet med 90 sekunder kar att spela. Simon Holmström tryckte in ännu ett mål i tredje och Linus Jämtdal likaså. I målet svarade Kim Kulich för en stabil insats, fram för allt i början av matchen då RIK ledde med 1-0 innan tvåan kom.
– Vi gläds över effektiviteten, försvarsspelet och den fina publikuppslutningen vi haft i inledningen. Nu väntar seriefinal hemma på fredag då vi gästas av Tyresö. Det är viktigt att vi även fortsättningsvis bibehåller ödmjukheten inför uppgiften och jobbar för kollektivet, säger sportchef Fredrik Raschke.

damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

agy_oppethus
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

connys_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

hockeyettan

Wings föll i derbyt

Ishockey 900 åskådare bänkade sig i Renew Arena för att se derbyt mellan Väsby-Wings. Väsby hade en stark andraperiod som bäddade för segern.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
swedol_outsider
connys
pantamera_out
nrh
kyrka_outsider_advent