defacto_pan2020
Foto: Insändarbild

Karlssons lag klara för final

Jimmy Karlsson och hans U18-landslag är klara för final i EM.

centrum_artikel_host

Sverige slog Ungern i semifinal och är klara för final. Slutsiffran skrevs till 33-30. Finalen spelas i Podgorica 17.30 på söndag där Sverige ställs mot Spanien som besegrade Tyskland. Skånelas tränare Jimmy Karlsson är assisterande tränare i laget.

centrum_host_helsida
EXTRA

Skånela till final i USM

Sport Skånela IF F14 har nått final som spelas på söndag mot Lödde Vikings: - Vi är ett lag som aldrig ger upp, även när det går dåligt så håller vi humöret uppe, sa Sophia Bäckman, spelare, till Handbollskanalen efter matchen

mp_helsida
ica_helsida
kvalextra!

Jimmy vill avsluta med flaggan i topp

Sport Oavsett utgången av matchen mot Lugi blir det Jimmy Karlssons sista hemmamatch: - Det är speciellt, stått där i åtta år. Men när matchen startar är det fokus på att vinna. Jag vill avsluta på topp och lämna över ett lag i Handbollsligan, det vore häftigt, säger Jimmy Karlsson.

connys_helsida
kvalextra!

Rond 1 till Skånela

Sport Efter en tuff resa upp till Märsta fick Lugi se sig besegrat i Vikingahallen inför 512 åskådare: - Det var bra i alla faser, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

karnkraft_m_topp
kvalextra!

Försenad matchstart

Sport Lugi satt fast på tåget och kommer inte till Märsta i tid: - Vi hoppas vara framme en timme innan. Vi spelar hellre ikväll trots miserabel uppladdning, säger sportchefen Kenneth Andersson till Sportbladet.

kvalextra!

Skånela kvar i Allsvenskan efter storsegern

Sport Skånela tog en klar seger hemma mot Spånga och spelar Damallsvenskan även kommande säsong: - Det var klasskillnad, alla gör det jättebra, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

seniordag_helsida
kvalextra

Kan avgöra kvalet på lördag

Sport På lördag möter Skånela Spånga hemma i Vikingahallen och vid seger är man kvar i Allsvenskan: - Känslan är bra. Vi är glada att vi vann men riktigt besvikna på själva insatsen så det finns en stor revanschlusta i att prestera bättre på lördag, uppger tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

defacto_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Sport Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

pantamera_avc_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Sport Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Sport Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

nrh_sigtuna
joes-helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

pantamera_out
seniordag_outsider
ica_outsider
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
connys
mp_outsider