helsida_bostad
Jimmy Karlsson under ett träningspass med lagetFoto: Insändarbild

Jimmy Karlsson på U18-EM

Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson år på U18EM i Montenegro där Sverige tagit sig vidare till huvudrundan.

centrum_artikel_host

Jimmy Karlsson har varit med U18-EM i Montenegro och missade Skånelas match i Svenska Cupen mot Sävehof. Jimmy är assisterande förbundskapten och Sverige har inlett gruppspelet med två vinster mot Färöarna och Frankrike.
– Det innebar att vi kom tvåa i gruppen och tog oss vidare till huvudrundan. Där har vi slagit både Danmark och Norge och då kommit tvåa i gruppen och därför spelar vi imorgon semifinal mot Ungern. I denna andra semifinalen möter Spanien och Tyskland, berättar Jimmy Karlsson.

Jimmy Karlsson har följt kullen i tre år via riksläger och andra träffar. Man har spelat en del landskamper men mycket har blivit inställt på grund av Corona.

defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

ungdomsarbete_helsida
toppbanner
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
nrh
connys
arbete_outsider
pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider