panorama_stationshusen
Iris GanibegovicFoto: Magnus Granhagen

Iris lägger skorna på hyllan

Efter 13 år i seniorhandbollen, varav största delen på elitnivå kommer Iris Ganbegovic lägga skorna på hyllan efter kvalet: - Jag vill inte sluta men kroppen säger ifrån, säger Iris till märsta.nu

centrum_artikel_host

Iris Ganibegovic startade redan i Handbollsskolan för drygt 20 år sedan. Hans talang för bollen ledde honom till elithandbollslag och han har ett stort antal säsonger bakom sig i högsta ligan, bland annat med Ricoh och Helsingborg. Nu har han dock bestämt sig för att lägga skorna på hyllan efter kvalet.
– Jag fokuserar på matcherna nu, sen tar jag ett litet sommarlov och funderar på om jag ska engagera mig i handbollen på något sätt, säger Iris.

Iris brinner stort för handbollen och är inte främmande för att testa på tränarrollen. I år har han haft något av en ”papparoll” i laget och visat vägen för de yngre spelarna.
– Jag vill förmedla vidare den erfarenhet jag har. Just nu njuter jag av den här publiken och att spela kval, fortsätter Iris.

Tränare Jimmy Karlsson känner så klart till Iris beslut och kan inte mer än acceptera det:
– Han har haft en fin karriär i Elitserien och här hemma. Hans har tagit mycket stryk och det tar tid och energi med träningar och matcher, jag köper det.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Sport Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

centrum_host_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Sport På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

mp_helsida_eu
damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Sport Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

connys_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Sport Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Sport Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

herrallsvenskan

Delad poäng mellan Skånela och Drott

Sport I en intensiv och spännande match på hemmaplan spelade Skånela IF oavgjort, 25-25, mot Drott inför 271 åskådare i Vikingahallen. Trots att Skånela hade en fyramålsledning i halvtid kunde de inte säkra segern i den andra halvleken, där Drott kämpade sig tillbaka och lyckades kvittera.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
connys
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
stationshusen_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out