centrum_panorama_hostshopping
Foto: nhl.com

I natt kan ”Wille” prisas

I natt kan William Karlsson utses till Årets gentleman i NHL. Men han har ännu inget nytt kontrakt i bagaget: - Jag vill stanna här, säger Karlsson till Las Vegas Review-Journal.

centrum_artikel_host

NHL håller sin årliga gala natten mot torsdag i Las Vegas. Märstasonen William Karlsson är på plats som en av de nominerade till Lady Byng Trophy som Årets gentleman. Samtidigt ska han göra klart med kontrakt med Vegas. På måndag måste parterna vara överens eller så får Vegas lämna in ansökan om förlikning i domstol. märsta.nu har tidigare rapporterat om att Vegas inte lär vilja ta fallet till domstol eftersom de då kan åka på att betala mer än vad de tänkt sig.

Lokala tidningen Las Vegas Review-Journal har tagit pulsen på Karlsson inför galan och förhandlingarna:
– Jag njuter bara just nu och när det är dags för affärer så är det dags, säger han till tidningen.

Karlsson vill stanna i Vegas och han hoppas att Vegas vill samma sak:
– Jag gillar att vara här i Vegas. Jag gillar organisationen och staden runt den. Det är här jag vill vara så vi får se vad som händer.

Förhandlingarna har inte börjat mellan Karlssons läger som representeras av agenten Michael Deutsch. Måndag 22.00 är sista tiden som klubbarna kan lämna in ansökan om att komma överens med sina spelare. Om en annan klubb vill ha Karlsson så får de erbjuda ett kontrakt som Vegas har rätt att matcha. Skulle Karlsson välja att nappa så måste den nya klubben kompensera Vegas med ett antal draftval.

brobygget_2024
olympiska spelen i Paris

Elva olympier från Sigtuna kommun

Sport Idag invigs OS och Sigtuna kommun har faktiskt producerat hela elva olympier, den senaste var handbollsmålvakten Madeleine Gustafsson.

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Sport På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

pantamera_avc_helsida
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Sport Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Sport Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

fritidsbanken_outsider
klara_outsider
connys
brobygget_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host