centrum_panorama_hostshopping
Foto: nhl.com

I natt kan ”Wille” prisas

I natt kan William Karlsson utses till Årets gentleman i NHL. Men han har ännu inget nytt kontrakt i bagaget: - Jag vill stanna här, säger Karlsson till Las Vegas Review-Journal.

centrum_artikel_host

NHL håller sin årliga gala natten mot torsdag i Las Vegas. Märstasonen William Karlsson är på plats som en av de nominerade till Lady Byng Trophy som Årets gentleman. Samtidigt ska han göra klart med kontrakt med Vegas. På måndag måste parterna vara överens eller så får Vegas lämna in ansökan om förlikning i domstol. märsta.nu har tidigare rapporterat om att Vegas inte lär vilja ta fallet till domstol eftersom de då kan åka på att betala mer än vad de tänkt sig.

Lokala tidningen Las Vegas Review-Journal har tagit pulsen på Karlsson inför galan och förhandlingarna:
– Jag njuter bara just nu och när det är dags för affärer så är det dags, säger han till tidningen.

Karlsson vill stanna i Vegas och han hoppas att Vegas vill samma sak:
– Jag gillar att vara här i Vegas. Jag gillar organisationen och staden runt den. Det är här jag vill vara så vi får se vad som händer.

Förhandlingarna har inte börjat mellan Karlssons läger som representeras av agenten Michael Deutsch. Måndag 22.00 är sista tiden som klubbarna kan lämna in ansökan om att komma överens med sina spelare. Om en annan klubb vill ha Karlsson så får de erbjuda ett kontrakt som Vegas har rätt att matcha. Skulle Karlsson välja att nappa så måste den nya klubben kompensera Vegas med ett antal draftval.

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

mp_tack_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

connys_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
mp_tack_outsider
brobygget_outsider