kommun_skoterska
Foto: nhl.com

I natt kan ”Wille” prisas

I natt kan William Karlsson utses till Årets gentleman i NHL. Men han har ännu inget nytt kontrakt i bagaget: - Jag vill stanna här, säger Karlsson till Las Vegas Review-Journal.

centrum_artikel_host

NHL håller sin årliga gala natten mot torsdag i Las Vegas. Märstasonen William Karlsson är på plats som en av de nominerade till Lady Byng Trophy som Årets gentleman. Samtidigt ska han göra klart med kontrakt med Vegas. På måndag måste parterna vara överens eller så får Vegas lämna in ansökan om förlikning i domstol. märsta.nu har tidigare rapporterat om att Vegas inte lär vilja ta fallet till domstol eftersom de då kan åka på att betala mer än vad de tänkt sig.

Lokala tidningen Las Vegas Review-Journal har tagit pulsen på Karlsson inför galan och förhandlingarna:
– Jag njuter bara just nu och när det är dags för affärer så är det dags, säger han till tidningen.

Karlsson vill stanna i Vegas och han hoppas att Vegas vill samma sak:
– Jag gillar att vara här i Vegas. Jag gillar organisationen och staden runt den. Det är här jag vill vara så vi får se vad som händer.

Förhandlingarna har inte börjat mellan Karlssons läger som representeras av agenten Michael Deutsch. Måndag 22.00 är sista tiden som klubbarna kan lämna in ansökan om att komma överens med sina spelare. Om en annan klubb vill ha Karlsson så får de erbjuda ett kontrakt som Vegas har rätt att matcha. Skulle Karlsson välja att nappa så måste den nya klubben kompensera Vegas med ett antal draftval.

herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

ica_helsida
division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

sap_sep23_helsida
adhd_kommun
hockeyskola_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

pantamera_avc_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

moderat_fokus_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

defacto_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

centrum_host_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

joes-helsida
nrh_sigtuna
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

connys_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

kommun_skoterska_outsider
hockeyskola_outsider
joes_outsider
nrh
pantamera_out
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
moderat_bli_medlem
connys
centrum_outsider_host
socialdem_sep23_outsider
kommun_adhd_outsider