eldsjal2024_pan
Jöran Westberg, Eva Olesjö och Tomas BengtssonFoto: IFK Märsta

Fyra medaljer för IFK Märsta på Veteran-SM

IFK Märsta har tävlat på Veteran-SM i Kalmar där det blev fyra medaljer, varav ett guld.

centrum_artikel_host

Eva Olesjö, Tomas bengtsson, Jörgen westberg och Hans Nordberg tävlade på Veteran-SM på klassiska Fredrikskans IP i Kalmar. Det blev ett guld, två silver och ett brons.
– Mest imponerad är jag själv av Jöran som är en oerhört stark kastare som lyckades ta en Brons i Kula. Han bytte sin ena höft i början på juni. Det borde inte vara möjligt men det visar vilken bra kastare han är och han har skött sin rehab väldigt bra, berättar Tomas Bengtsson på IFK Märsta.

Resultaten

 • Eva Olesjö, Kvinnor 50
  Silver i tresteg
  4:a i diskus
  5:a i längdhopp
  8:a i Spjut
 • Tomas Bengtsson, Män 60
  Guld i stavhopp
  Silver i längdhopp
  6:a i Kula
  6:a i Diskus
 • Jöran Westberg, Män 75
  Brons i kula
 • Hans Nordberg, M55
  5:a i Spjut

RA19 Herrjuniorer klara för SM-slutspel

Innebandy RA19:s herrjuniorer kommer helgen 19-21 april att göra upp om SM-titeln i IFU Arena, Uppsala: - Vi har som lag haft en väldigt bra säsong där vi endast förlorat en match, säger lagkapten William Christoffersen.

mp_helsida_eu

Rosenberg vann Serbia Open

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i den prestigefyllda Världsrankingtävlingen Serbia Open i Belgrad med tre tävlande i spetsen. Två av dem tävlar fortfarande för att säkra en plats i landslaget inför det kommande EM i Albanien.

steningekompani_helsida
helgens matcher

Nu är serierna igång

Fotboll Bygdens lag har inlett seriespelet. De regionala serierna förra veckan och de lokala nu i helgen. Redan på fredagskvällen vann Sigtuna IF på Prästängarna mot Frösunda med 6-2!

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
division 3

MIK inledde Division 3 med seger

Fotboll Märsta IK inledde Division 3-säsongen med en imponerande seger på hemmaplan mot Gamla Upsala. Trots en utvisning lyckades laget säkra en 2-0-vinst, med mål av Mass Khan och Benjamin Suskic.

kvalextra!

Skånela skrällde i Kungsbacka och skaffade sig matchboll

Handboll Skånela fortsätter sin imponerande framfart i kvalet till Handbollsligan genom att vinna den andra kvalmatchen mot Aranäs och därmed ta ledningen med 2-0 i matcher. Matchen, som hölls i Kungsbacka sporthall, bjöd på spänning från början till slut inför 571 åskådare.

storemore_helsida
kvalextra

Skånela möter Aranäs i kvalet

Handboll På torsdagen blev det klart att Skånela IF:s herrar står inför en spännande utmaning då de möter HK Aranäs i kvalet till handbollsligan.

eldsjal2024_helsida
damallsvenskan

Klart nederlag i derbyt: Vi går inte 100 procent

Handboll Skånela föll i derbyt mot Tyresö på söndagen med 32-27 i Vikingahallen: - Tyresö är duktiga och kliniska i sina val jämfört med sina tidigare matcher, de vinner rättvist, sa assisterande tränaren Sara Hornö till märsta.nu.

connys_helsida
herrallsvenskan

Derbyseger för Skånela

Handboll Skånela säkrade en imponerande seger i det hett omdiskuterade Stockholmsderbyt mot Tyresö på måndagskvällen, med en övertygande vinst på 32-27.

spedition_helsida
damallsvenskan

Skånela vann trots tappad storledning

Handboll Skånela tar sin tredje seger i Damallsvenskan efter 27-26 mot Kroppskultur: - Spelar vi som vi gör i första så har vi i Damallsvenskan att göra, sa tränare Jimmy Karlsson.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
storemore_out
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out
mp_eu_outsider
spedition_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna