moderat_sep_pan
Jöran Westberg, Eva Olesjö och Tomas BengtssonFoto: IFK Märsta

Fyra medaljer för IFK Märsta på Veteran-SM

IFK Märsta har tävlat på Veteran-SM i Kalmar där det blev fyra medaljer, varav ett guld.

centrum_artikel_host

Eva Olesjö, Tomas bengtsson, Jörgen westberg och Hans Nordberg tävlade på Veteran-SM på klassiska Fredrikskans IP i Kalmar. Det blev ett guld, två silver och ett brons.
– Mest imponerad är jag själv av Jöran som är en oerhört stark kastare som lyckades ta en Brons i Kula. Han bytte sin ena höft i början på juni. Det borde inte vara möjligt men det visar vilken bra kastare han är och han har skött sin rehab väldigt bra, berättar Tomas Bengtsson på IFK Märsta.

Resultaten

 • Eva Olesjö, Kvinnor 50
  Silver i tresteg
  4:a i diskus
  5:a i längdhopp
  8:a i Spjut
 • Tomas Bengtsson, Män 60
  Guld i stavhopp
  Silver i längdhopp
  6:a i Kula
  6:a i Diskus
 • Jöran Westberg, Män 75
  Brons i kula
 • Hans Nordberg, M55
  5:a i Spjut
centrum_sommar2022_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

ungdomsarbete_helsida
toppbanner
connys_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

fotbollssvepet

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och är allt jämt tvåa, FC Arlanda vann sinn match i Division 3. Här hittar du resultat för bygdens lag.

svenska cupen

Seger för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela IF vann i Svenska Cupen på söndagen mot Kungsängens SK med 29-26: - Bra och jämn match, kul att vinna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

division 3

Befäster serieledning

Fotboll FC Arlanda befäster sin serieledning i Division 3 efter 2-0 hemma mot Sundbyberg på lördagen.

Fyra från Wings i TV-Pucken

Ishockey Wingsspelarna Liam Wahlström, Oscar Bröms, Timujin Nilsson och Ville Pitkänen har tagits ut till TV-Pucken för Uppland: - Jag är glad och tacksam att jag fått äran att vara med Upplands TV-puck lag och förtroendet att få vara assisterande kapten, säger Oscar Bröms till märsta.nu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

galan_outsider
nrh
arbete_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
pantamera_out