defacto_pan2020

Så gick det för bygdens lag

Märsta IK ångar på i fyran och är allt jämt tvåa, FC Arlanda vann sinn match i Division 3. Här hittar du resultat för bygdens lag.

centrum_artikel_host

Division 3 NS
FC Arlanda vann 3-0. Referat finns här.

Division 4
Märsta IK vann med 3-0 mot Vattholma efter mål av Troy Linnes, Kevin Toure och Moses Weah Junior Hoffman. Rosersbergs IK bjöd på en händelserik match borta mot Unik med åtta mål, sex gula och ett rött kort. RIK hade 1-1 i paus men i början av andra ryckte Unik till 3-1 innan Joakim Brolund reducerade till 3-2. Unik satte två mål i minut 75 och 88. Jakob Gustafsson putsade till siffrorna med mål i 94:e minuten.

I tabellen är MIK alltjämt tvåa och RIK är nere på 8:e plats med sju poäng ner till Vattholma under strecket. Fyra matcher återstår av serien för både MIK och RIK.

Division 6S
Märsta IK2 förlorade mot Lohärad med 4-2 trots ledning 1-0 och 2-1. Målen gjordes av Altaf Hussain och Armin Golozarbasiri. MIK2 är sexa med 15 poäng, sju ner till nedflyttningsplats som innehas av Rosersbergs IK2.

Division 5S Dam
RIK/SIF lämnade WO mot Vaksala som därmed får segern med 3-0.

Division 7S
Wigör och Torpedo Kamrat spelade 2-2 på Odensala IP. Målen gjorde Albin Karlsson och Dadrian Williams. Tre matcher återstår men Skokloster har i praktiken säkrat seriesegern. Wiggan får gå för andraplatsen.

Division 5N
Märsta Syrianska -Hinden, flyttad

Division 6V
Danmark-Sigtuna, uppskjuten

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Skickade ner rivalen i Division 1

Handboll Skånela satte spiken i kistan för Rimbos allsvenska sejour, under fredagen besegrade man antagonisterna från landet och skickade samtidigt ner dem i Division 1.

ica_helsida
defacto_helsida

Jimmy Karlsson ny klubbchef

Handboll Skånela IF har utsett avgående tränaren Jimmy Karlsson till ny klubbchef: - Jag är mycket glad och stolt över att ha fått detta erbjudande. Det är med den största respekt och ödmjukhet jag valt att tacka ja till denna chans, säger Karlsson i ett uttalande.

centrum_host_helsida

Lyckat projekt med Spring och lek i Rosersberg

Sport Spring och lek som sedan i höstas drivs som ett samarbete mellan kommunen och Rosersbergs IK uppges vara ett lyckat projekt: - För Sigtuna kommuns del var det självklart att vara med och stötta det här initiativet från Rosersbergs IK. För oss är det jätteviktigt att på olika sätt kunna bidra till att barns möjligheter till god hälsa och ett aktivt liv främjas, säger Monica Fries.

dack_helsida
damallsvenskan

Säkrat kval för Skånela

Handboll Skånela tog en poäng av seriesegraren Aranäs och är därmed klara för kval: - En viktig poäng, skönt inför sista omgången, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter slutsignalen.

EXTRA

Historisk bedrift av RA19 – Kvalar till Allsvenskan

Innebandy Den gångna helgen blev RA19 klara för kval till Allsvenskan: - Ett historiskt sådant då varken Rosersberg eller Arlanda tidigare haft damerna i ett Allsvenskt kval så det är självklart riktigt kul, säger tränare Daniel Eklund.

connys_helsida
joes-helsida
hockeyettan

Säsongen över för Wings

Ishockey Som väntat krävdes en bedrift av Wings mot Vännäs med tre poäng och mål för att knipa play off-plats. Det blev bara två och därmed spelar det ingen roll för Wings vad som händer i Kalix.

Wiggan taggat trots att skyttekungen lämnat

Fotboll Wigör tar nya tag i årets Division 7, men man får göra det utan sin notoriske målskytt Oskar Brask som lämnat för studier i Umeå: - Vi är riktigt spända inför kommande säsong. Det var en besvikelse att vi inte lyckades nå hela vägen förra året, men vi har knutit näven i fickan och har satt upp som mål att vinna serien i år, säger tränare Viktor Brask.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
connys
joes_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
dack_outsider
pantamera_out