galan_panorama

Så gick det för bygdens lag

Märsta IK ångar på i fyran och är allt jämt tvåa, FC Arlanda vann sinn match i Division 3. Här hittar du resultat för bygdens lag.

centrum_artikel_host

Division 3 NS
FC Arlanda vann 3-0. Referat finns här.

Division 4
Märsta IK vann med 3-0 mot Vattholma efter mål av Troy Linnes, Kevin Toure och Moses Weah Junior Hoffman. Rosersbergs IK bjöd på en händelserik match borta mot Unik med åtta mål, sex gula och ett rött kort. RIK hade 1-1 i paus men i början av andra ryckte Unik till 3-1 innan Joakim Brolund reducerade till 3-2. Unik satte två mål i minut 75 och 88. Jakob Gustafsson putsade till siffrorna med mål i 94:e minuten.

I tabellen är MIK alltjämt tvåa och RIK är nere på 8:e plats med sju poäng ner till Vattholma under strecket. Fyra matcher återstår av serien för både MIK och RIK.

Division 6S
Märsta IK2 förlorade mot Lohärad med 4-2 trots ledning 1-0 och 2-1. Målen gjordes av Altaf Hussain och Armin Golozarbasiri. MIK2 är sexa med 15 poäng, sju ner till nedflyttningsplats som innehas av Rosersbergs IK2.

Division 5S Dam
RIK/SIF lämnade WO mot Vaksala som därmed får segern med 3-0.

Division 7S
Wigör och Torpedo Kamrat spelade 2-2 på Odensala IP. Målen gjorde Albin Karlsson och Dadrian Williams. Tre matcher återstår men Skokloster har i praktiken säkrat seriesegern. Wiggan får gå för andraplatsen.

Division 5N
Märsta Syrianska -Hinden, flyttad

Division 6V
Danmark-Sigtuna, uppskjuten

connys_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

toppbanner
centrum_sommar2022_helsida
ungdomsarbete_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

svenska cupen

Seger för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela IF vann i Svenska Cupen på söndagen mot Kungsängens SK med 29-26: - Bra och jämn match, kul att vinna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim efter matchen.

division 3

Befäster serieledning

Fotboll FC Arlanda befäster sin serieledning i Division 3 efter 2-0 hemma mot Sundbyberg på lördagen.

Fyra från Wings i TV-Pucken

Ishockey Wingsspelarna Liam Wahlström, Oscar Bröms, Timujin Nilsson och Ville Pitkänen har tagits ut till TV-Pucken för Uppland: - Jag är glad och tacksam att jag fått äran att vara med Upplands TV-puck lag och förtroendet att få vara assisterande kapten, säger Oscar Bröms till märsta.nu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
arbete_outsider
galan_outsider
nrh
connys