centrum_panorama_hostshopping

Så gick det för bygdens lag

Märsta IK ångar på i fyran och är allt jämt tvåa, FC Arlanda vann sinn match i Division 3. Här hittar du resultat för bygdens lag.

centrum_artikel_host

Division 3 NS
FC Arlanda vann 3-0. Referat finns här.

Division 4
Märsta IK vann med 3-0 mot Vattholma efter mål av Troy Linnes, Kevin Toure och Moses Weah Junior Hoffman. Rosersbergs IK bjöd på en händelserik match borta mot Unik med åtta mål, sex gula och ett rött kort. RIK hade 1-1 i paus men i början av andra ryckte Unik till 3-1 innan Joakim Brolund reducerade till 3-2. Unik satte två mål i minut 75 och 88. Jakob Gustafsson putsade till siffrorna med mål i 94:e minuten.

I tabellen är MIK alltjämt tvåa och RIK är nere på 8:e plats med sju poäng ner till Vattholma under strecket. Fyra matcher återstår av serien för både MIK och RIK.

Division 6S
Märsta IK2 förlorade mot Lohärad med 4-2 trots ledning 1-0 och 2-1. Målen gjordes av Altaf Hussain och Armin Golozarbasiri. MIK2 är sexa med 15 poäng, sju ner till nedflyttningsplats som innehas av Rosersbergs IK2.

Division 5S Dam
RIK/SIF lämnade WO mot Vaksala som därmed får segern med 3-0.

Division 7S
Wigör och Torpedo Kamrat spelade 2-2 på Odensala IP. Målen gjorde Albin Karlsson och Dadrian Williams. Tre matcher återstår men Skokloster har i praktiken säkrat seriesegern. Wiggan får gå för andraplatsen.

Division 5N
Märsta Syrianska -Hinden, flyttad

Division 6V
Danmark-Sigtuna, uppskjuten

pantamera_avc_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

mp_tack_helsida
connys_helsida
brobygget_2024

Brons för IFK Märsta på Stafett-SM

Friidrott I lördags lyckades IFK Märstas stafettlag i klassen M50 ta hem ett brons på 4 x 400 meter vid Veteran-SM. Laget, bestående av Magnus Andervin, Morten Linnes, Kemal Davidsun och Peter Wallin, sprang in på tiden 4:05.05.

Kim Taekwondo deltog i Lomma Cup

kampsport I helgen deltog Kim Taekwondo i Lomma Cup, Sveriges största tävling för både nybörjare och avancerade utövare. Klubben ställde upp med ett lag som hade en blandad ålder och nivå, vilket resulterade i stora framgångar.

Lohake i P18-landslaget

Fotboll Alfons Lohake, född 2006, gjorde nyligen sin debut i den svenska Allsvenskan. Trots sin unga ålder lever han redan drömmen för många aspirerande fotbollsspelare.

division 3

Procyon besegrar Märsta IK med 3-1

Fotboll I en spännande match mellan Procyon och Märsta IK i Division 3 Norra Svealand lyckades Procyon säkra segern med en stark 3-1-vinst. Matchen, som hölls på Procyons hemmaplan, bjöd på flera mål och dramatiska ögonblick.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Kristi himmelfärdshelgen är en lång fotbollshelg som startar redan på onsdagen med RIK-Knivsta och avslutas på söndag.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
mp_tack_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out