sap_pan23

Så gick det för bygdens lag

Märsta IK ångar på i fyran och är allt jämt tvåa, FC Arlanda vann sinn match i Division 3. Här hittar du resultat för bygdens lag.

centrum_artikel_host

Division 3 NS
FC Arlanda vann 3-0. Referat finns här.

Division 4
Märsta IK vann med 3-0 mot Vattholma efter mål av Troy Linnes, Kevin Toure och Moses Weah Junior Hoffman. Rosersbergs IK bjöd på en händelserik match borta mot Unik med åtta mål, sex gula och ett rött kort. RIK hade 1-1 i paus men i början av andra ryckte Unik till 3-1 innan Joakim Brolund reducerade till 3-2. Unik satte två mål i minut 75 och 88. Jakob Gustafsson putsade till siffrorna med mål i 94:e minuten.

I tabellen är MIK alltjämt tvåa och RIK är nere på 8:e plats med sju poäng ner till Vattholma under strecket. Fyra matcher återstår av serien för både MIK och RIK.

Division 6S
Märsta IK2 förlorade mot Lohärad med 4-2 trots ledning 1-0 och 2-1. Målen gjordes av Altaf Hussain och Armin Golozarbasiri. MIK2 är sexa med 15 poäng, sju ner till nedflyttningsplats som innehas av Rosersbergs IK2.

Division 5S Dam
RIK/SIF lämnade WO mot Vaksala som därmed får segern med 3-0.

Division 7S
Wigör och Torpedo Kamrat spelade 2-2 på Odensala IP. Målen gjorde Albin Karlsson och Dadrian Williams. Tre matcher återstår men Skokloster har i praktiken säkrat seriesegern. Wiggan får gå för andraplatsen.

Division 5N
Märsta Syrianska -Hinden, flyttad

Division 6V
Danmark-Sigtuna, uppskjuten

connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

centrum_host_helsida

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

sap_sep23_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

skanela_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

ica_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

nrh_sigtuna
joes-helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

moderat_fokus_helsida
svenska cupen

Toppmatch stundar i Vikingahallen

Handboll På fredag den 1 september kommer det att vara en spännande handbollsmatch i Vikingahallen. Skånelas herrlag kommer att möta Handbollsliga-laget Hammarby IF HF i den sista gruppspelsmatchen och samtidigt gruppfinalen i grupp 4 av ATG Svenska Cupen. Matchen börjar klockan 19:00.

division 3

Märsta IK och Västerås IK delar poängen i en intensiv match

Fotboll I en spännande och målrik första halvlek mellan Märsta IK och Västerås IK slutade matchen oavgjort med 2-2. Mohammed Mohamed var i fokus med två tidiga mål för Västerås IK, medan Märsta IK kämpade tillbaka genom Filip Rauhala och Kevin Toure. Trots en mållös andra halvlek förblev resultatet oförändrat, och Märsta IK befäste sin placering på kvalplats inför kommande utmaningar i fotbollssäsongen.

hockeyskola_helsida
svenska cupen

Andra raka för Skånela i Svenska Cupen

Handboll Skånela herrar vann på bortaplan mot VästeråsIrsta i den andra omgången av ATG Svenska Cupens gruppspel. Trots att de låg under med 14-13 i halvtid lyckades de vinna med 33-27.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

hockeyskola_outsider
swedol_outsider
skanela_outsider
joes_outsider
centrum_outsider_host
connys
moderat_bli_medlem
nrh
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
socialdem_sep23_outsider
pantamera_out