vintermarknad_pan
William Karlsson med VM-medaljen runt halsen.Foto: Facebook/Wings

Fira William Karlsson

Klockan 13 landar Tre kronor på Arlanda och med i laget är William Karlsson som nu kan titulera sig världsmästare.

centrum_artikel_host

Tre kronor blev på söndagen världsmästare och en del i laget var William Karlsson, klockan 13.00 landar laget på Arlanda där det även blir presskonferens klockan 13.10. 17.30 blir det guldfest på Sergels torg. William Karlsson har nu både VM-guld och JVM-guld samt silver i JVM och U18-VM.

William Karlsson har just avslutat en fin säsong i NHL som han dessutom krönte med två fina matcher i Stanley Cup där han plockade bort Sidney Crosby i två matcher. Men han spås att få lämna Columbus och hamna i nya laget Las Vegas Golden Nights.

agy_oppethus
damallsvenskan

Skånela chockade topplaget

Handboll Skånela har fått upp farten i Damallsvenskan och tog tredje raka på lördagen efter att ha besegrat topplaget Kärra: - Det är en jättefin prestation, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg.

defacto_helsida
vintermarknad_helsida
dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
EXTRA

Sista säsongen för ”Chippen”

Handboll Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim gör sin sista säsong i Skånelas damlag: - Det är inget beslut jag tagit i förbifarten utan det har varit noga övervägande där jag tillslut landade i detta beslut och presenterade det för styrelsen i början av augusti, säger "Chippen" i ett uttalande.

connys_helsida
damallsvenskan

Första segern för Skånela

Handboll Skånela tog första segern i Damallsvenskan på söndagen: - Vi är bättre spelmässigt hela matchen, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

julmarknad_2022
centrum_host_helsida
upplandscupen

MIK föll i finalen

Fotboll MIK föll överraskande mot Roslagsbro på lördagen och därmed blir det inget spel i Svenska Cupen 2023.

pantamera_avc_helsida
herrallsvenskan

Dramatiskt igen mellan Skånela-Amo

Handboll Återigen blev det en dramatisk match mellan Skånela och Amo i Vikingahallen på lördagen som avgjordes först i slutsekunderna när gästande Amo kvitterade.

upplandscupen

MIK i cupfinal på lördag

Fotboll Märsta IK spelar cupfinal på lördag på Studenternas i Uppsala mot Roslagsbro: - Vi saknar en del, bl.a. lagkapten Tonny och avstängda Edwin i backlinjen men truppen är fräsch och stark och vi kommer mönstra ett slagkraftigt lag i finalen, säger tränare Philip Alouch.

advent_kyrka_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
vintermarknad_outsider
marknaden_outsider
swedol_outsider
dackskifteoutsider
centrum_outsider_host
connys
nrh