helsida_bostad
Jimmy KarlssonFoto: Insändarbild

EM-silver för Karlsson i Montenegro

Jimmy Karlsson och hans Sverige fick nöja sig med EM-silver i U18 EM i Montenegro.

centrum_artikel_host

Sverige tog sig till final efter en imponerande seger mot Ungern på fredagen. I finalen väntade dock stornationen Spanien som blev en för tuff nöt att knäcka. Lagen följdes åt länge och Sverige hade segerchans, Sverige fick dock en dålig start med underläge 8-4. Sverige hämtade upp redan till paus. I andra var det lika tills det återstod en kvart, då satte Spanien in segerrycket och gick från 25-25 till 29-26. Till slut vann Spanien med 34-32. Jimmy Karlsson och hans gäng var blott det andra svenska landslag som tar silver i EM och Sverige är även kvalificerade till U19 VM 2023.

connys_helsida
ungdomsarbete_helsida
toppbanner
defacto_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Mycket står på spel denna helg för bygdens lag. Märsta IK kan säkra minst kval, FC Arlanda kan ta klivet upp i tvåan och Märsta Syrianska jagar nytt kontrakt.

pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
Premiärextra!

Möter nykomlingen i premiär

Handboll Skånela beger sig till Solna på söndagen för att möta nykomlingen AIK: - Kul att vara igång efter en stökig försäsong, säger tränare Jimmy Karlsson.

valet2022

Idrotten i skymundan under valet

Sport Den idrottspolitiskt debatten har hamnat i skymundan under valet men i samband med valdebatten framkom att det finns en del alternativ beroende på vilka som hamnar i kommunledningen.

Så spelar bygdens lag

Fotboll Märsta IK spelade seriefinal på fredagskvällen mot Fanna, FC Arlanda spelar toppmöte mot Viggbyholm på lördagen. Serierna rullar vidare september ut!

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Toppstriden går vidare för Märsta IK och FC Arlanda. Det återstår 4-5 matcher för de flesta av bygdens lag innan serierna summeras.

Idrottsanläggningar kan få sponsrade namn

Sport Midgårdsvallen, Pinbackshallen, Ekillahallen, Ansgarsvallen... Klassiska namn på anläggningar som nu kan gå i graven när det blir möjligt för företag att köpa upp rätt till att namnge anläggningen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
connys
swedol_outsider