sap_feb_pan
Foto: Wings/Insändarbild

Brödernas nollade Wings i derbyt

Brödernas vann derbyt mot Wings med 4-0 på onsdagdskvällen i Renew Arena i Väsby.

centrum_artikel_host

Brödernas öppnade matchen starkt och Wings fick kämpa för att försvara sig när Brödernas dominerade de första sex minuterna. Trots några försök från Wings att anfalla och skjuta på mål var det Brödernas som lyckades göra det första målet 9.12 in i matchen, vilket satte press på Wings.

11.01 fick Wings en utvisning på Emil Gabrielson, men de lyckades klara av boxplayet trots två farliga målchanser från Brödernas. 15.15 blev det en utvisning för Brödernas efter att Wings haft en lovande målchans. Trots ytterligare utvisningar för Brödernas, lyckades de hantera situationen. Skotten i första perioden slutade 9-14 till fördel för Brödernas.

Redan 44 sekunder in i den andra perioden utökade Brödernas ledningen till 2-0. Wings hade flera chanser, bland annat med Olle Dahlman, Rasmus Larsson och Didrik Lif, men målet uteblev. Wings fick sedan utvisning på Olle Dahlman 13.50, men lyckades trots detta med bra boxplay. Skotten i andra perioden var 17-9 till fördel för Wings.

I den tredje perioden fortsatte utvisningarna när Joel Linander från Wings fick 2 minuter för spelavbrott. Trots detta spelade Wings bra boxplay. Brödernas fick också utvisning, men Wings kunde inte dra nytta av powerplayet. När Brödernas fick spel 5 mot 3, höll Wings emot men i följande 5 mot 4 lyckades Brödernas göra 3-0, 13.50 in i perioden.

Med 3.57 kvar tog Wings timeout och samtidigt tog de ut målvakten för att spela 6 mot 5. Trots ansträngningen från Wings gjorde Brödernas 4-0 med 2.57 kvar av matchen, vilket även blev slutresultatet. Trots förlusten erkänner Wings Brödernas imponerande spel och kvaliteter som ett starkt hockeylag. Skotten i tredje perioden var 7-6, och totalt 33-29 till fördel för Brödernas.

hockeyettan

Färdigspelat för Wings

Sport I en intensiv match mellan Wings och Clemensnäs, som slutade 2-3 till Clemensnäs favör, fick publiken bevittna ett kämpande Wings-lag som satte full fart från start.

spedition_helsida
hockeyettan

Wings föll hemma mot Kalix

Sport I en intensiv match mellan Wings och Kalix i Hockeyettan fick publiken uppleva ett högt tempo och flera spännande ögonblick.

hockeyettan

Wings tog tredje raka

Sport I en intensiv match i Hockeyettan stod Wings emot Strömsbro i en jämn tillställning som slutade 1-1 efter ordinarie tid och först på straffar kunde Wings vinna.

funkisfest_helsida
hockeyettan

Seger i debuten för coach Lidström

Sport Wings Hockey stod inför en tuff utmaning när de mötte Strömsbro på bortaplan. Trots detta visade laget upp en imponerande prestation som ledde till en välförtjänt seger.

foraldranatverk_helsida
hockeyettan

Wings besegrat av tabelljumbon

Sport Wings föll på nytt i Hockeyettan och riskerar nu att hamna i negativt kval. På söndag väntar viktigt bottenmöte i Pinbackshallen.

steningekompani_helsida
hockeyettan

Onödig förlust för Wings i Surahammar

Sport I en intensiv match mellan Surahammar och Wings visade båda lagen upp en imponerande prestation, men det var Surahammar som till slut drog det längsta strået och vann med 2-1.

hockeyettan

Wings besegrar Falun med 5-3 efter stark prestation

Sport Efter gårdagens besvikelse var Wings redo att återta kontrollen och säkra en seger mot Falun i Hockeyettan. Spelet var intensivt från första stund, och Wings visade en imponerande laginsats för att säkra en välförtjänt seger.

sportlov
hockeyettan

Wings föll i Pinbackshallen mot Borlänge

Sport I en intensiv kamp på isen stod Wings och Borlänge ansikte mot ansikte i en händelserik match i Hockeyettan. Borlänge lyckades ta hem segern med en knapp marginal på 4-2.

hockeyettan

Wingsmatch avbröts

Sport Matchen mellan Surahammar och Wings i Hockeyettan avbröts vid 3 minuter och 32 sekunder in i den andra perioden på grund av en omfattande skada på isen. Vid ställningen 4-2 till Surahammar var båda lagen mitt uppe i den andra perioden när problem med isen uppdagades.

fritidsbanken_sportlov
hockeyettan

Wings vann i Norrbotten

Sport Wings tog hem tre poäng mot Kalix när lagen möttes i Norrbotten på lördagen. 6-3 slutade matchen för Wings.

pantamera_avc_helsida
hockeyettan

Wings föll på straffar mot Surahammar

Sport I kvällens intensiva match mellan Wings och Surahammar slutade det hela 3-4 efter straffar, och det var en händelserik tillställning från start till slut.

connys_helsida
hockeyettan

Wings nollade av Falu IF

Sport Wings lyckades inte följa upp lördagens vinst mot Borlänge med seger utan fick se sig nollat och utklassat mot Falu IF.

skridskodisco_helsida
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
spedition_outsider
centrum_outsider_host
funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
connys