centrum_panorama_hostshopping
Foto: nhl.com

Barndomskompisen om Wille: Händer att han tittar ut

William Karlsson är hetaste svensk i NHL och nu finns risken att han är för stor för hemorten Märsta: - Han känner sig nog lite för fin för Märsta, men det händer lite då och då att han tittar ut, säger barndomskompisen Måns Johansson till Expressen.

centrum_artikel_host

Expressen har talat med både pappa Lars och kompisen Måns Johansson om William och hans framgångar i NHL. En av anledningarna ska vara att han nu har en flickvän, Emely Ferguson, som är känd från amerikanska realityserien The Bachelor:
– Jag tror det är ett jättebra steg och jag känner att han mår bra av henne. Nu är det ju fortfarande en ny kärlek men jag tror han växer som människa tack vare det och framför allt så har han lärt sig att kompisarna inte är de enda som gäller. Han har tagit ett nytt steg i livet, framför allt när han lever som NHL-spelare. Sen har ju folk synpunkter på det, att hon är amerikanska och så, men jag tror det är viktigt att vara tillsammans med en som kommer från landet man spelar i för då blir allt mer självklart, berättar pappa Lars för Expressen.

Spanar in Märsta IK
Som märsta.nu kunde berätta redan i augusti så har William flyttat från Märsta och bor i Stockholm. Men det lär bli ett och annat besök i hemorten ändå, troligtvis när det är dags att köra i Pinbackshallen med kompisarna eller spana in Märsta IK. Barndomskompisen Måns Johansson:
– Han gillar väl öl, det kan man väl säga. Men i lagom stora mängder. Han är ju trots allt väldigt seriös. Sen har han ju flyttat ut från Märsta och köpt boende inne i Stockholm. Han känner sig nog lite för fin för Märsta, men det händer lite då och då att han tittar ut.

Trea i skytteligan
NHL:s grundserie avslutas i helgen. William står på 43 mål och har en match natten mot söndag mot Calgary på schemat, han behöver slå till med minst fyra mål för att komma delad etta i skytteligan om Alex Ovechkin och Patrik Laine går mållösa vill säga. Ryssen toppar skytteligan på 47 mål. Karlsson kommer med största sannolikhet vinna +/- ligan då han har plus 49, hela tolv mål före lagkamraten Jonathan Marchessault. Han toppar även svenskligan på 78 poäng, nio före tvåan Nicklas Bäckström (Washington). Slutspelet inleds kommande vecka och där kommer Vegas att få möta Anaheim eller Los Angeles.

 

 

Not the best pic of me but she is beautiful!

Ett inlägg delat av William Karlsson (@larswilliamkarlsson)

olympiska spelen i Paris

Yolanda Ngarambe stämmer SOK

Friidrott På fredag börjar OS märstabon Yolanda Ngarambe som klarat den internationella kvalgränsen nekas av Sveriges Olympiska Kommitté. Nu stämmer hon SOK tillsammans med andra idrottare.

brobygget_2024
gothia cup

Bygdens lag ute ur Gothia Cup

Fotboll Det är färdigspelat för bygdens tre lag som var på Gothia Cup; Märsta IK i P18 och Sigtuna Märsta United som har två lag i spel.

Lyckat SM för Märsta BMX

Cykel Den 6 juli deltog nio cyklister från Märsta BMX i Svenska Mästerskapen i Ängelholm, en tävling präglad av sol, regn och imponerande prestationer.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

SMACK-cyklist till Paralympics

Cykel Louise Jannering är återigen med på Paralympics. Denna gång går spelen i Paris efter att OS avslutats. Jannering tävlar 6 september.

centrum_host_helsida
division 6

Sigtuna IF dominerade mot Håbo FF2

Fotboll Sigtuna IF visade sin styrka i Division 6 Södra genom att besegra Håbo FF2 med imponerande 6-3. Matchen, som spelades på Sigtunas hemmaplan, såg hemmalaget ta ledningen tidigt och dominera större delen av spelet.

Skånela med på TRIM-SM

Handboll Skånela IF, bestående av ett gäng gamla handbollsprofiler från Märsta och Stockholm, kommer att delta i Trim-SM 2024.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
connys