moderat_fokus_pan
Maik Aslan, kapten i FC Arlanda.

Aslan: Vi ska ge allt

Förutsättningarna är inte de bästa för FC Arlanda när returen mot Kungsängen ska spelas: - Vi ska ge allt sen får vi se hur långt det räcker, säger Maik Aslan till märsta.nu

centrum_artikel_host

Kungsängen visade på ett stabilt spel i första matchen mot FC Arlanda på Kungsängen. FC Arlanda o sin sida gjorde en svajig match där man gick ner sig varpå Kungsängen kunde göra tre mål i matchen.
– I perioder spelar vi bra men vi måste vara bättre över 90 minuter och inte hamna i svackor, analyserar Maik Aslan, mittback i FC Arlanda.

Arlanda måste vinna med två mål eller uddamålsseger från och med 4-3, detta eftersom Kungsängen vann med 3-2 på Midgårdsvallen och därmed har en klar fördel inför returen.
– Ingen är omöjligt, spelar vi som jag vet att vi kan göra så vet jag att vi kan vinna med och avancera, säger Aslan.

Matchen spelas klockan 14.00 på Kungsängens IP.

helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll De flesta serier är nu färdigspelade. Märsta IK krigar på i trean för att undvika kval. Rosersbergs IK spelar sista matchen för säsongen på söndag

moderat_fokus_helsida
herrallsvenskan

Skånela vann dramatisk match

Handboll Det var en spännande och dramatisk match mellan Skånela IF och IFK Ystad som ägde rum i Vikingahallen inför 200 ivriga åskådare. Matchen slutade med en knapp seger för hemmalaget Skånela, som vann med 27-26.

division 3

Viktig seger för MIK i streckmatchen

Fotboll Märsta IK stod starka i mötet mot IK Frej och säkrade segern med 1-0 efter en dramatisk match. Det avgörande målet kom i den 93:e minuten när Nasir Abdi Osman tog saken i egna händer och prickade in bollen i nätet.

connys_helsida
defacto_helsida
adhd_kommun
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det har blivit dags för nya matcher när serierna nu går in i ett slutskede. Märsta IK spelar på fredag kväll mot Norrtälje.

nrh_sigtuna

Parasportvecka firas i kommunen

Sport Vecka 37 markerar den årliga parasportveckan i hela Sverige, och Sigtuna kommun har inte varit sämre. Under tisdagen, 12 september, har kommunen firat denna viktiga vecka genom att arrangera en minnesvärd parasportdag som syftar till att främja inkludering och möjligheter inom parasporten.

mp_ute_helsida

Ghazal Jansson vinner Arvika Judo Cup

kampsport I en imponerande uppvisning av skicklighet och uthållighet tog Olivia Ghazal Jansson hem segern i årets Arvika Judo Cup. Den unga judo-utövaren imponerade publiken när hon besegrade sina motståndare med självsäkerhet och beslutsamhet.

centrum_host_helsida
division 3

Föll mot topplaget

Fotboll Märsta IK föll mot GUSK och är nu indraget i bottenstriden på allvar med fyra matcher kvar att spela.

hockeyskola_helsida

Kim Taekwondo på Kadett-VM

kampsport Kadett-VM i taekwondo hölls i Sarajevo mellan den 28:e och 31:a augusti. Landslaget bestod av 10 atleter i åldern 12-14 år, som hade kvalificerat sig till detta stora evenemang med över 600 deltagare från hela världen. Kim Taekwondo hade två deltagare med i landslaget.

pantamera_avc_helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll Det är Superfredag för fotbollen i kommunen med matcher för Rosersberg, Wigör och Märsta IK.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
kommun_skoterska_outsider
moderat_bli_medlem
hockeyskola_outsider
swedol_outsider
nrh
mp_ute_outsider
ica_outsider
kommun_adhd_outsider