centrum_panorama_hostshopping
Foto: Wings

Wings riskerar degradering trots slopat kval

Sju lag ska bantas från HockeyEttan trots att kvalet till tvåan är slopat.

centrum_artikel_host

märsta.nu rapporterade förra veckan att det inte genomförs något kval till Hockeyettan med lag från Division 2. Det stämmer fortfarande, men sju lag från Hockeyettan ska ändå degraderas. Om Wings kommer på en av de fyra sista platserna i fortsättningsserien så får de spela ett negativt kval där de åker ur. Kvalet är tuffare än någonsin på grund av att varje serie ska bantas ner till tio lag.

I kvalspelet för att hänga kvar innebär att trean och fyran ramlar ut, serietvåan spelar troligtvis i Hockeyettan men bara det lag som vinner kvalspelet som består av fyra lag kan vara säker på att få spela i Hockeyettan kommande säsong.

Wings föll i sin första matchen av fortsättningsserien och är just nu jumbo. Man måste komma på plats 2-3 för att vara klara för spel i Hockeyettan, laget som vinner fortsättningsserien går in i play off-spel.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
connys