centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild

Willys dubblar pantgåvor till Rädda Barnen

Om man pantar på Willys så blir det dubbla pengar till Rädda Barnen vid tryck på "Gåvo-knappen".

centrum_artikel_host

Willys går in och dubblar den skänkta panten som kunder pantar under december. Sedan 2010 har Willys skänkt 20 miljoner kronor till Rädda Barnen och deras verksamhet via gåvoknappen. Pengarna går bland annat till Rädda Barnens satsning ”På lika villkor” som syftar till att stötta barn och unga i socioekonomiskt utsatt områden.
– Vi är tacksamma för alla som donerar sin pant till Rädda Barnen när de pantar på Willys – ett bidrag som gör skillnad. Tack vare Willys och deras kunder har vi sedan starten fått in över 20 miljoner kronor, vilket gör stor skillnad för barn som på olika sätt lever i utsatthet och för familjer som har det extra tufft under pandemin och i jultider. När Willys nu går in och dubblar alla pantdonationer under december gör det att vi kan nå ännu fler barn med våra insatser, säger Helena Thybell, generalsekreterare på Rädda Barnen.

Man har också engagerat sig i High Five som avser motverka kränkningar och diskriminering inom ungdomsindrotten. Pengar har även gått till att Rädda barnen nått fler barn i krig och katastrofer i bland annat Syrien, Jemen och Bangladesh.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
centrum_host_helsida

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
klara_outsider