eldsjal2024_pan
Foto: Skärmdump/Twitter

Williams namn ingraverat i Stanley Cup-bucklan

Nu har märstasonen William Karlsson fått sitt namn ingraverat i Stanley Cup-bucklan.

centrum_artikel_host

För första gången någonsin har Vegas vunnit Stanley Cup och därmed har 25 spelare fått sina namn ingraverade i pokalen. Det är också första gången som namnen är ingraverade innan bucklan åker ut på besök hos Stanley Cup-vinnarna. William Karlsson har lovat att bucklan ska komma hem till Pinbackshallen och visas upp för Wingsspelare samt övriga märstabor. Ett besök av bucklan brukar normalt sett locka tusentals besökare då det är många som vill se bucklan som räknas som en av idrottshistoriens äldsta och största pokaler. När man får sitt namn ingraverat där så håller det i 75 år, därefter flyttas ingraveringen över till Hockey Hall of Fame i Toronto. Det är ännu inte känt när William kommer med pokalen till Pinbackshallen.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
spedition_helsida

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

storemore_helsida
connys_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Notiser Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
storemore_out
connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
pantamera_out