centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Varnar för kraftig halka – E4:an avstängd

Trafikverket varnar för kraftig halka under fredagen på grund av fallande temperaturer och snö. En olycka har även inträffat på E4:an mellan Väsby-Märsta.

centrum_artikel_host

Det är besvärligt väglag på vägarna i kommunen, 263, E4 och 255 är röda, alltså med besvärligt väglag enligt Trafikverket. Detta på grund av fallande temperatur och snöfall. Det finns risk för halka men Trafikverket sätter in halkbekämpning under morgonen eller förmiddagen.

Under förmiddagen åkte en lastbil av E4:an vid TPL Glädjen vilket innebär att vägen stängts av till tidigast klockan 12. Det är E4:an norrgående som är berörd. Trafiken leds om via Rosersberg istället.

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet.

connys_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
centrum_host_helsida
oppethus_helsida_2023
humbacken_helsida

Tågvärdarna är kvar tillsvidare

Politik Tågvärdarna som skulle ha avskaffats på pendeltågen får vara kvar tillsvidare: - Det här är en stor seger för Vänsterpartiet, men framför allt för personalen på pendeltågen, kommenterar Anna Sehlin (V).´

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh
humbacken_outsider
connys
swedol_outsider
oppethus_agy_2023_outsider
ridskola_2020_outsider