defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Varnar för ishalka under natten och morgonen

SMHI har utfärdat en orange varning för ishalka från midnatt till 09.00 på måndagen.

centrum_artikel_host

Natten mot måndag och måndag morgon följs regn snabbt av sjunkande temperaturer varpå det är risk för plötslig ishalka när blöta vägar fryser till uppger SMHI. Den orangea varningen gäller från midnatt till måndag 09.00 i bland annat hela Stockholms län och Uppsala. Det medför risk för långsam trafik och förseningar i kollektivtrafiken.

ica_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

defacto_helsida

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

centrum_host_helsida
connys_helsida
dack_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
connys
centrum_outsider_host
dack_outsider
joes_outsider
pantamera_out
ica_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider