defacto_pan2020
Foto: Insändarbild/Fredrik Norling

Varnar för åskoväder i natt

SMHI varnar för åska under natten mot lördag.

centrum_artikel_host

En Gul varning har utfärdats för hela länet gällande åska. Varningen pågår mellan klockan 23 till 08.00 på lördagen. Risk finns för kraftiga skyfall i anslutning till åskan, konsekvenserna kan bli vattenfylld källare eller problem med strömförsörjningen. SMHI uppger att det råder osäkerhet kring åskovädret men att det rör sig söderifrån norrut. Tidsaspekten är också okänd men väntas in under natten.

humbacken_helsida

EU-delegater besökte Märsta

Politik EU-befinner sig som bekant i Arlandastad XPO under det första halvåret och på fredagen besökte ett antal delegater Märsta för att diskutera integration.

centrum_host_helsida
defacto_helsida

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

moderat_pan_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

humbacken_outsider
nrh
centrum_outsider_host
swedol_outsider
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider