eldsjal2024_pan

Var femte tåg stryks

Det är verkligen en bekymmersam situation med den pågående bristen på lokförare hos MTR Pendeltågen. Var femte tåg kommer nu att strykas från tidtabellen.

centrum_artikel_host

Det verkar som att problemen med rekryteringen inte har lösts och att företaget nu måste göra ytterligare nedskärningar i sin tidtabell för hösten, rapporterar SVT Stockholm. Att enbart klara av att köra 80 procent av den ordinarie tidtabellen kommer sannolikt att påverka många pendlare och resenärer negativt.

Förutom att drabbas av förseningar och inställda tåg, så har MTR Pendeltågen även fått ekonomiska påföljder från SL på grund av deras bristande förmåga att upprätthålla den planerade trafiken. De ekonomiska konsekvenserna av dessa påföljder kan vara betydande för företaget som tvingas betala vite.

Denna text genererades med en textrobot

EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

centrum_host_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
pantamera_out
centrum_outsider_host
mp_eu_outsider
connys