eldsjal2024_pan
Polisinsats i centrala SigtunaFoto: MMS-Bild

Vapenlarm i Sigtuna

Polis kallades till Sigtuna under kvällen med anledning av ett vapenlarm.

centrum_artikel_host

Polis larmades under tisdagskvällen till Sigtuna med anledning av ett misstänkt vapenlarm. Polis sökte efter ett vapenliknande föremål i centrala Sigtuna och hade en insats till Uppsalavägen.

pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
connys_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
stentekompani_outsider
mp_eu_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out