kyrka_advent _pan
Foto: Genrebild

Vädervarning utfärdad för Rosersberg

De södra delarna av kommunen vädervarnas nu av SMHI för lördag eftermiddag och kväll.

centrum_artikel_host
SMHI har utfärdat Gul varning för snöfall i delar av Stockholms län. Varningen gäller stora delar av länet men inte hela Sigtuna kommun utan endast de södra delarna av kommunen. Varning omfattar Rosersberg samt Skånela. Det gäller från klockan 16 på lördagen då det väntas drygt 3 mm nederbörd enligt SMHI. För söndagen väntar ytterligare snö med hela 6 mm.
Gul varning innebär att trafiken kan gå långsammare på grund av halka, snömodd och dålig sikt, det kan finnas begränsad framkomlighet på vägar, risk för förseningar inom buss, tåg eller flygtrafik samt att områden med luftburna ledningar kan drabbas av störningar.
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
advent_kyrka_helsida
dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
agy_oppethus
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

pantamera_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
connys
nrh
dackskifteoutsider
kyrka_outsider_advent