centrum_panorama_hostshopping
Foto: CompuGroup Medical Sweden AB

Vaccinering kan starta efter jul

Vaccineringen mot covid-19 kan påbörjas efter jul uppger Region Stockholm.

centrum_artikel_host

De första doserna vaccin mot covid-19 kommer in till Region Stockholm i mellandagarna. Inom kort ska man kunna boka tid för vaccinet:
– Nu ser det ut som vi kommer kunna börja erbjuda vaccin efter jul till äldre på särskilt boende. I takt med att vi får in doser kommer vi fortsätta erbjuda vaccin till hela gruppen och arbetet kommer pågå in i januari. Det är många som frågar om när just de kan få vaccin och vi kommer berätta hur var och en ska göra så snart vi har mer konkreta besked. Även om vi alla väntar ivrigt behöver vi ha tålamod, just nu uppdateras leveransbeskeden varje dag, säger Magnus Thyberg, ansvarig för vaccinsamordningen

Vilka som kommer att erbjudas vaccin framgår i ett senare skede. Först kommer det att vara till personer i på särskilda boenden för äldre. Det är nationella prioriteringar som kommer styra vem som erbjuds vaccinet först. Vaccinet kommer att vara gratis.

centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
brobygget_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
pantamera_out