eldsjal2024_pan

Två skadade efter olycka vid Tullen

Två personer skadades i samband med en trafikolycka på väg 263 vid Tullen.

centrum_artikel_host

Det var strax före klockan 23 som två personbilar krockade på väg 263 i höjd med Tullen. Olyckan orsakade framkomlighetsproblem mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningar under kvällen. Två personer fick efter olyckan föras till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart i nuläget.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
storemore_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
connys
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out