vinter_pan
Två personer greps misstänkta för våldtäkt inne i den här lägenheten och ytterligare en greps senare under onsdagen.Foto: Jamshid Jamshidi

Tre misstänkta för våldtäkten

Tre personer sitter nu anhållna misstänkta för våldtäkt på Lyckostigen igår: - Jag kan bekräfta det, säger Patrik Hamrén, handläggare vid enheten för Grova Brott på Polisen Stockholm Nord till märsta.nu

centrum_artikel_host

Polisen vid Stockholm Nord är fortfarande mycket förtegna om omständigheterna kring onsdagsmorgonens händelse då två personer greps i en lägenhet på Lyckostigen misstänkta för våldtäkt:
– Det pågår en förundersökning, säger Patrik Hamren vid enheten för Grova brott.

Under onsdagen grep polisen ytterligare en person. Samtliga tre är misstänkta för våldtäkt. Polisen kunde inte uttala sig om hur personen som utsattes för våldtäkten mår idag:
– Det är oklart, jag har inte pratat med personen, det är inte jag som är utredare, uppger Hamrén.

ica_helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

connys_helsida

Var tredje elev tar inte gymnasieexamen

Nyheter En ny genomgång av statistik från Skolverket avslöjar att i Sigtuna kommun klarade endast 70 procent av eleverna att ta gymnasieexamen inom tre år. Denna siffra speglar en nationell trend där nästan 30 procent av eleverna i hela landet inte når examen inom samma tidsram.

storemore_helsida
nrh_sigtuna
oppethus_dec

Trafikolycka på E4:an vid Arlanda

Blåljus En trafikolycka som involverar fyra personbilar inträffade på E4 vid trafikplats 181 Arlanda i riktning mot Stockholm. Polisen kontaktades om händelsen och är på plats.

defacto_helsida

Fortsatta trygghetsvandringar i kommunen

Nyheter Sigtuna kommun har återigen genomfört en trygghetsvandring i samarbete med flera andra viktiga aktörer. Detta initiativ syftar till att få en heltäckande översikt av olika områden och att identifiera sätt att gemensamt öka tryggheten.

joes-helsida

Vintertidtabellen startar 10 december

Nyheter Sommartidtabellen går i ide och 2024 års tidtabell träder i kraft den 10 december 2023 för kollektivtrafiken. Förändringarna är redan synliga på SL-appen och sl.se för resenärer som vill förbereda sig i förväg.

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen med märsta.nu: Snöfall och kyligt väder förväntas

Julgransflygning över Märsta 18 december

Nyheter Det närmar sig årets sista gång för Flygskolan att utföra julgransflygning med SK 60, och det blir en särskild händelse då det är den sista gången detta genomförs med detta flygplan. Den planerade formationsflygningen är tänkt att sträcka sig över Mälardalen och Östergötland den 18 december. Dock är exakt tid ännu inte fastställd.

vinter_helsida

Många tog ställning mot mäns våld mot kvinnor

Nyheter Valsta var under torsdagskvällen platsen för den årliga ljusmanifestationen med fokus på att uppmärksamma och bekämpa mäns våld mot kvinnor världen över. För femte året samlades engagerade individer och representanter från olika föreningar och organisationer för att stödja nolltolerans mot våldet.

Inkomstklyftorna ökar i kommunen

Nyheter I Sigtuna kommun växer de ekonomiska klyftorna markant. I Til-Munkholmen-området är den disponibla inkomsten mer än dubbelt så hög jämfört med Centrala Valsta.

wenngarn_helsida

Morgonkollen

Notiser Kylig morgon med normal trafik och mindre påverkan på busstrafik i Sigtuna

Morgonkollen

Notiser Morgonkollen 23 november: märsta.nu informerar om väder, trafik och blåljus

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

joes_outsider
nrh
ica_outsider
oppethus_out
vinter_outsider
connys
wenngarn_outsider
swedol_outsider
storemore_out
pantamera_out
ridskola_2020_outsider