nationaldagen_pan
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Trafikolycka på Garnsvikenbron- Vägen avstängd i morgonrusningen

Brandkår, polis och ambulans har larmats till en trafikolycka på Garnsvikenbron där en buss ska vara ett av fordonen som är inblandade.

centrum_artikel_host

Flera fordon har enligt SOS Alarm krockat på väg 263. Ett av fordonen ska vara en buss. Framkomligheten är kraftigt begränsad genom Sigtuna på grund av trafikomledning. Olyckan har inträffat på bron över Garnsviken och vägen är avstängd fram till tidigast 10.00.

Trafikverket varnar just nu för mycket hala vägar i Sigtuna kommun.

connys_helsida
pantamera_avc_helsida
seniormassa_pan

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
bygdensdag_helsida
mp_helsida_eu

Sigtunas rådhus fyllde 280 år

Nyheter I lördags firade Sigtuna en viktig milstolpe – det var 280 år sedan Sigtuna Rådhus invigdes av Eric Kihlman den 18 maj 1744. Detta historiska ögonblick markerades av invånarna med glädje och stolthet över stadens rika kulturarv.

Extra

Sigtunas befolkning minskade

Nyheter Sigtuna kommun upplevde en befolkningsminskning med 31 personer under första kvartalet 2024, vilket är den största minskningen under ett kvartal på hela 2000-talet. Trots att fler barn föddes än personer dog, var det fler som flyttade från kommunen än till den, vilket resulterade i en minskning av invånarantalet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
seniormassa_outsider
eu_valet_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nationaldag_outsider
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna