Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Trafikolycka på Garnsvikenbron- Vägen avstängd i morgonrusningen

Brandkår, polis och ambulans har larmats till en trafikolycka på Garnsvikenbron där en buss ska vara ett av fordonen som är inblandade.

centrum_artikel_host

Flera fordon har enligt SOS Alarm krockat på väg 263. Ett av fordonen ska vara en buss. Framkomligheten är kraftigt begränsad genom Sigtuna på grund av trafikomledning. Olyckan har inträffat på bron över Garnsviken och vägen är avstängd fram till tidigast 10.00.

Trafikverket varnar just nu för mycket hala vägar i Sigtuna kommun.

storemore_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

connys_helsida
slottsby_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

pantamera_avc_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
storemore_out
connys
joes_outsider
wnngarn_jul_outsider
swedol_outsider