centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Trafikolycka på E4:an mot Stockholm

En trafikolycka har inträffat på E4:an mot Stockholm och det råder begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen.

centrum_artikel_host

Olyckan inträffade vid 15.45 på E4:an södergående mellan Märsta-Rosersberg. Trafikverket uppger att framkomligheten är begränsad fram till tidigast 16.30

Artikeln uppdateras.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
defacto_helsida
joes-helsida
connys_helsida
ica_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

dack_helsida
hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

connys
joes_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
ica_outsider
centrum_outsider_host
dack_outsider
nrh
pantamera_out