vintermarknad_pan
Foto: Arkiv

Tillstånd krävs för fyrverkerier

Sedan 2019 krävs tillstånd för fyrverkerier på pinne.

centrum_artikel_host

Myndigheten för samhällsskydd och beredskap har uppmanat kommuner att ställa in offentliga nyårsfiranden i hela landet för att minska smittspridning av covid-19. Det kommer således inte ske firande i kommunen som är offentligt sanktionerat. Man får sedan 2019 inte längre använda fyrverkeri på pinne utan tillstånd. Enligt Polisen var larm om olyckor kopplade till fyrverkeri färre förra året. Den som söker tillstånd behöver även genomgå en utbildning för att hantera fyrverkeri med pinne. Fyrverkerier är dock inte förbjudna och säljs på flera platser i kommunen.

julmarknad_2022
centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

vintermarknad_helsida
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider