vinter_pan

Störningar i pendeltågstrafiken

Tågtrafiken dras med förseningar sedan klockan 5 i morse på grund av ett tekniskt fel hos Trafikverket.

centrum_artikel_host

Sedan klockan 5 i morse är det ett tekniskt fel hos trafikverket vilket orsakar störningar i hela pendeltågsnätet. Prognos saknas för när felet kan vara åtgärdat och skyltarna kan visa fel information under felet. SL uppmanar resenärer att vara uppmärksamma. Förseningar på upp till 25 minuter förekommer. Vid 9.40 var felet ännu inte avhjälpt.

Uppdaterad kl. 9.40

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

oppethus_dec
vinter_helsida
defacto_helsida
centrum_host_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

pantamera_avc_helsida
ica_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

connys_helsida
storemore_helsida
nrh_sigtuna

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

slottsby_helsida
joes-helsida

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh
storemore_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
slottsby_outsider
oppethus_out
ica_outsider
pantamera_out
joes_outsider
vinter_outsider
connys