centrum_panorama_hostshopping

Störningar i pendeltågstrafiken

Tågtrafiken dras med förseningar sedan klockan 5 i morse på grund av ett tekniskt fel hos Trafikverket.

centrum_artikel_host

Sedan klockan 5 i morse är det ett tekniskt fel hos trafikverket vilket orsakar störningar i hela pendeltågsnätet. Prognos saknas för när felet kan vara åtgärdat och skyltarna kan visa fel information under felet. SL uppmanar resenärer att vara uppmärksamma. Förseningar på upp till 25 minuter förekommer. Vid 9.40 var felet ännu inte avhjälpt.

Uppdaterad kl. 9.40

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

centrum_host_helsida

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

mp_tack_helsida
fritidsbanken_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_tack_outsider
brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider