moderat_pan_nov
Olyckan inträffade vid korsningen i Krogsta.

Tåg och van krockade

Ett tåg och en van krockade vid Krogsta i Rosersberg.

centrum_artikel_host

Tågtrafiken stoppades en stund under söndagskvällen sedan en van och ett pendeltåg krockat. Vanen hamnade utanför korsningen och tåget körde ett par hundra meter innan det stannade i riktning mot Märsta. Ingen person skadades i samband med krocken och tågtrafiken är igång sedan 20-tiden mellan Märsta-Rosersberg. Polis var  på plats för att samtala med de inblandade och eventuella vittnen.

vintermarknad_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

julmarknad_2022
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

agy_oppethus
centrum_host_helsida
connys_helsida
dackskifte_helsida
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marknaden_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
kyrka_outsider_advent
dackskifteoutsider
vintermarknad_outsider
nrh