aldreomsorg_sigtunakommun_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Stulen moped hittades och återlämnades

I en snabb och framgångsrik insats återlämnade polisen en stulen moped till dess ägare efter en kontroll i Valsta under tisdagen. Händelsen inträffade klockan 16:50 och resulterade i att den efterlysta mopeden nu har tagits bort från vägtrafikregistret.

Polispatrullen som ansvarade för området upptäckte den misstänkta mopeden under en rutinkontroll i Valsta. Genom att kontrollera fordonets registreringsnummer upptäckte de att mopeden var anmäld som stulen. Poliserna vidtog omedelbart åtgärder för att ta reda på ägarens kontaktuppgifter och informera denne om fyndet. Efter att ha fått kontakt med ägaren, vars identitet inte har avslöjats av utredningsskäl, lyckades polisen snabbt bekräfta att mopeden verkligen tillhörde den berörda personen. I ett försök att minimera eventuell fortsatt stöldverksamhet, omhändertog polisen mopeden och återlämnade den till den rättmätige ägaren.

Denna text genererades med en textrobot

storemore_helsida
eu-valet

Pinbackshallen ny plats för förtidsröstningen

Politik Inför det kommande valet till Europaparlamentet den 9 juni introducerar Sigtuna kommun nya möjligheter för förtidsröstning. Från och med den 22 maj kommer väljare att kunna förtidsrösta i Pinbackshallen, vilket är en nyhet för i år.

sd_pask_helsida
brobygget_pask
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
EXTRA

Utreds för mord – Häktas för narkotikabrott

Nyheter Polisen utreder ett misstänkt mordfall efter att det kommit uppgifter om att ett spädbarn försvunnit i Märsta. Under en undersökning av de misstänktas bostad upptäcktes en betydande mängd narkotika. En man har häktats för grovt narkotikabrott medan en kvinna har frisläppts.

connys_helsida

Höjt pris på tilläggsavgift

Notiser SL höjer tilläggsavgiften till 1 850 kronor från och med den 2 april. Detta beslutades av Trafiknämnden i november förra året med syftet att minska fuskåkandet och öka intäkterna för kollektivtrafiken.

steningekompani_helsida

Påsken högrisk för trafikolyckor

Nyheter Påsken är en av årets största högtider, men tyvärr är den också en högriskhelg för rattfylla. Vägarna 263 och E4 är två av vägarna som är intensiva under påskhelgen.

Grus- och sandupptagning inleds från 1 april

Nyheter Varje vår, när vinterns frost börjar släppa sitt grepp, inleds arbetet med sandupptagning i Sigtuna kommun. Enligt kommunens rutiner planeras sandupptagningen att börja tidigast den 1 april, men tidpunkten kan variera beroende på väderförhållandena.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

outsider_aldreomsorg
brobygget_pask_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
sd_pask_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider