sap_feb_pan
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Stort slagsmål efter att flicka ofredats

Ett stort polispådrag fick kallas till Valsta under kvällen. En ung flicka blev ofredad av ungdomar - sen hamnade ett 20-tal av dem i ett vilt slagsmål: – Vi ska utreda sambandet, säger Sven-Erik Olsson vid Polisens ledningscentral.

centrum_artikel_host

Det var vid 20-tiden på fredagen som ett stort polispådrag larmades till Valsta Centrum.
– Det kom in uppgifter om att ett 20-tal ungdomar slogs på platsen, säger Sven-Erik Olsson vid polisens regionledningscentral.

Två skadades
När polisen anlände till platsen hade ungdomarna redan hunnit springa ifrån platsen. Men patrullerna påträffade två skadade ungdomar som hade blivit misshandlade. En av dem fördes till sjukhus med ambulans.
– Det är någon som blivit sparkad i huvudet bland annat, det är två anmälningar skrivna om misshandel, uppger Sven-Erik Olsson.

Flicka ofredades av ungdomar
Under polisinsatsen i Valsta fick polisen in samtal från en ung flicka.
– Det är en tjej som säger att hon blivit tafsad av några killar, säger Olsson.
Enligt honom ska man utreda vilket samband slagmålet mellan ungdomarna och ofredandet mot flickan har.
– Vi ska prata med henne igen men vi väntar på hennes mamma, för vi har inte lyckats reda ut vad som skett riktigt.

Vet du mer? Kontakta redaktionen!

sportlov

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

connys_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
spedition_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

funkisfest_helsida

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

foraldranatverk_helsida
pantamera_avc_helsida

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

fritidsbanken_sportlov
skridskodisco_helsida

Gängkriminell greps på Arlanda

Blåljus En 31-årig man, känd som Foxtrotmannen, som varit jagad internationellt för flera grova brott, inklusive morden på två tonårspojkar i Stockholm, har gripits på Arlanda flygplats.

hamnplanen

Nya förslaget: Krögare får bekosta fastigheten

Nyheter Det tidigare förslaget om att Sigtuna kommun skulle bygga och förvalta en restaurang på Hamnplanen i Sigtuna har reviderats. I det nya förslaget söks en intressent som själv vill bekosta bygget och driva verksamheten.

Ny aktör tar över Mälartåg

Nyheter Transdev kommer att ta över driften av Mälartåg, som ansvarar för den regionala tågtrafiken i Stockholm-Mälardalen, från och med den 16 juni i år.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
spedition_outsider
skridskodisco_outsider
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host