centrum_panorama_hostshopping
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Magnus Granhagen

Misstänkt mordförsök i Märsta

En man hittades skadad i en trapp i Märsta under lördagskvällen.

centrum_artikel_host

Ett stort pådrag är utkallat i Märsta, omständigheterna är oklara. Även en ambulansheliktopter ska ha varit inkallad till platsen. Enligt uppgift till redaktionen rör det sig om någon form av grovt brott. Aftonbladet skriver att det är en man som utsatts för ett våldsbrott. Mannen har förts till sjukhus med okänt skadeläge. Polishelikopter medverkar i en sökinsats och det är ett stort antal polispatruller på plats. Ett bostadshus i kvarteret har även spärrats av för teknisk undersökning.

Aftonbladet uppger att en man utsatts för mordförsök, en man greps i närheten kort efter brottet. Enligt Polisen hittades mannen i trapphuset, ett vasst föremål ska ha använts i samband med händelsen.

Uppdaterad kl 23.00

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

14 miljoner till utsatta skolor i kommunen

Nyheter Skolverket har delat ut cirka 14,5 miljoner kronor till tre skolor i kommunen: - Regeringen vill göra det mer attraktivt att arbeta på skolor med svårare förutsättningar, uppger skolminister Lotta Edholm.

Nedfallet träd blockerar väg 893

Notiser På väg 893 mellan Starmossen och Benstocken har ett nedfallet träd blockerat stora delar av körbanan i båda riktningarna. Personal är på väg för att åtgärda situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider