kyrka_advent _pan
Foto: MMS-Bild
Foto: MMS-Bild

Stort polispådrag efter aggressiv vapenman

Polisen kallades till Märsta efter larm om bråk. Men ärendet fick en helt annan vändning och man mötte istället en aggressiv och beväpnad man: – Vi har skickat massa resurser, säger Eva Nilsson vid polisen.

centrum_artikel_host

Vid 20-tiden på måndagen larmades polisen till centrala Märsta efter larm om ett bråk. Det skulle vara två personer som drabbat samman vid Stationsgatan.
– Initialt om personer som bråkat utomhus och den ena ska vara väldigt aggressiv, säger Eva Nilsson vid Stockholmspolisen.

Beväpnad med pistol
När första patrullen anlände fick man uppgifter av vittnen att den aggressiva mannen skulle vara beväpnad med ett vapen. Men de två personerna hade försvunnit i riktning mot Märsta station. Ett stort polispådrag kallades in som förstärkning, och enligt vittnen till märsta.nu sökta polisen även med hundpatruller.
– Vi skickar massa resurser och efter en viss spaning så påträffar man de vid pendeltågsstation, och vid kontroll av dem så visar det sig att en person har ett vapen i sina tillhörigheter, säger Nilsson.

Brott mot vapenlagen
Mannen greps av polisen misstänkt för vapenbrott och fördes till station. Den andra personen är inte gripen men hämtad till förhör. Nilsson har i nuläget inga uppgifter om man kommer att upprätta en anmälan för bråket.
– Det kanske ändrar sig när vi har förhört de, men ingen person är skadad i alla fall.

TV: Aggressiv pistolman i Märsta – stort polispådrag

connys_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

defacto_helsida
agy_oppethus
dackskifte_helsida
moderat_pan_helsida
advent_kyrka_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
ridskola_2020_outsider
kyrka_outsider_advent
centrum_outsider_host
nrh
dackskifteoutsider
pantamera_out
swedol_outsider