centrum_panorama_hostshopping

Pojke avled efter trafikolycka

Ett stort pådrag befinner sig i Valsta med anledning av en trafikolycka. Ett stort område längs Valstavägen har även spärrats av av polisen.

centrum_artikel_host

Polisen uppger att en person skadats i en trafikolycka i Valsta. Det är mycket folk på plats och situationen beskrivs som rörig av uppgiftslämnare. Ett stort område har spärrats av. En person greps misstänkt för bland annat drograttfylleri och vållande till kroppsskada. Under kvällen meddelade polisen att den som kördes på var en pojke i 11-årsåldern som avled till följd av sina skador. Polisen har ändrat brottsrubriceringen till vållande till annans död.

Uppdaterad 23.40

centrum_host_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Nyheter En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

fritidsbanken_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Larm om slagsmål i Märsta

Nyheter Polisen fick kallas till ett slagsmål i Märsta under natten. En person fick omhändertas enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB)

Däcktjuvar avbröts under natten

Nyheter Tidigt på måndagsmorgonen, klockan 02.52, inkom ett larm om ett misstänkt stöldförsök i kommunen när några personer försökte stjäla däck från en bil.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
connys
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
klara_outsider