centrum_panorama_hostshopping
Tomas är operativ chef för insatsen i RävstaFoto: Daniel Iskander
MPS är samlat utanför NaturskolanFoto: Daniel Iskander

Sökningen flyttad till Almunge

Sökningen efter Torild har inletts och det är ett stort område som ett 50-tal frivilliga just börjat gå igenom: - Vi gör en storsatsning och har med båtar, fyrhjulingar och bilar, säger operative chefen Tomas på Missing People.

centrum_artikel_host

Missing People Sweden gör sannolikt en sista kraftansträngning för att hitta Torild som är försvunnen sedan i söndags. Man samlas vid Naturskolan i Rävsta och utgår från den platsen hela dagen. Ett 50-tal var på plats direkt klockan 11 när sökningarna startades. Enligt operative chefen Tomas är det ett stort område som sträcker sig både norr och söder om väg 263, man kommer att söka hela vägen upp till Vassunda:
– Inget talar för att hon finns här men det är nått vi har missat eftersom ingen har hittat henne på så lång tid, säger Tomas till märsta.nu

Polisen informerad
Sökgrupperna kommer att beta av mindre områden så länge som de frivilliga orkar söka. Polisen är informerade om insatsen men kommer inte att delta om inte det finns nån resurs över att skicka.
– Det går att ansluta hela dagen och vi vet att många dyker upp allt eftersom, det är bara att ringa kontaktpersonen innan för att kolla status, fortsätter Tomas.

Efter att Missing People Sweden fått in en trolig observation av Torild under dagen har man valt att flytta insatsen till Almunge. Sökningarna i Märsta har varit helt resultatlösa och enligt administrative chefen Kajsa vill man ge det en chans att söka där ute nu när man lagt så mycket tid på att söka i Märsta.

Vill du delta? Kontakta MPS kontaktperson Kajsa på 0760 46 46 66

Uppdaterad. kl. 15.23

Liberalerna starta om seniorrådet i kommunen

Politik Liberalerna vill att seniorrådet som lades ner 2020 återupptas: – Äldre, som utgör en växande andel av befolkningen, har specifika behov och erfarenheter som måste beaktas för att Sigtuna kommun ska kunna erbjuda tjänster och stöd som verkligen möter deras förväntningar och förbättrar deras livskvalitet, uppger Liberalernas ordförande Anders Eriksson för tidningen Senioren.

connys_helsida
valborg

Samtalen till 112 ökar med 25 procent under Valborg

Nyheter SOS Alarm har i 50 år varit den centrala punkten för Sveriges nödnummer 112. Valborgsmässoafton är en av de mest anmärkningsvärda dagarna för blåljusinsatser, med en dramatisk ökning av samtal som kopplas till polis och vård.

forstamaj_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
stationshusen_outsider
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host