sap_feb_pan
Foto: Trafikverket/Göran Fält

Störningar i pendeltågstrafiken till och från Märsta/Rosersberg

Det råder störningar i pendeltågstrafiken på grund av fordonsfel vid Rotebro.

centrum_artikel_host

Passagerare som reser med Pendeltåg linje 40, 41 och 42 upplever förseningar och inställda tåg till och från Märsta på grund av tidigare fordonsproblem vid Rotebro. Situationen har medfört störningar i tågtrafiken och en prognos för återgång till normal trafikrytm är för närvarande inte tillgänglig.

Följande problem har lett till störningar i pendeltågstrafiken, vilket kan resultera i inställda tåg eller att vissa stationer passerar utan stopp. Resenärer uppmanas att vara vaksamma på skyltning på plattformarna och lyssna efter information ombord på tågen då förändringar kan inträffa med kort varsel.

Det är viktigt att resenärer som använder dessa linjer för sin dagliga färd planerar och tar hänsyn till eventuella förseningar eller inställda avgångar. Trafikstörningarna kan fortsätta tills problemen vid Rotebro är fullständigt åtgärdade.

Allt fler nöjda med hemtjänsten

Notiser Inför årsskiftet presenterades 2023 års resultat för Hemtjänstindex, som mäter kvaliteten på hemtjänsten i samtliga av Sveriges kommuner. Undersökningen tar hänsyn till de områden som seniorer anser vara viktigast: information, biståndshandläggning, utförande samt stöd och utveckling.

pantamera_avc_helsida

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

centrum_host_helsida
steningekompani_helsida
connys_helsida
foraldranatverk_helsida
funkisfest_helsida
skridskodisco_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
nrh_sigtuna
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
funkisfest_outsider