centrum_panorama_hostshopping
Foto: Trafikverket/Göran Fält

Störningar i pendeltågstrafiken till och från Märsta/Rosersberg

Det råder störningar i pendeltågstrafiken på grund av fordonsfel vid Rotebro.

centrum_artikel_host

Passagerare som reser med Pendeltåg linje 40, 41 och 42 upplever förseningar och inställda tåg till och från Märsta på grund av tidigare fordonsproblem vid Rotebro. Situationen har medfört störningar i tågtrafiken och en prognos för återgång till normal trafikrytm är för närvarande inte tillgänglig.

Följande problem har lett till störningar i pendeltågstrafiken, vilket kan resultera i inställda tåg eller att vissa stationer passerar utan stopp. Resenärer uppmanas att vara vaksamma på skyltning på plattformarna och lyssna efter information ombord på tågen då förändringar kan inträffa med kort varsel.

Det är viktigt att resenärer som använder dessa linjer för sin dagliga färd planerar och tar hänsyn till eventuella förseningar eller inställda avgångar. Trafikstörningarna kan fortsätta tills problemen vid Rotebro är fullständigt åtgärdade.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
connys
pantamera_out