eldsjal2024_pan
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Insändarbild
Foto: Magnus Granhagen
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Magnus Granhagen
Foto: MMS-Bild
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Polishelikoptern deltog i insatsenFoto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Polisens kriminaltekniker på platsFoto: Jamshid Jamshidi

Kvinna misshandlad till döds – mördare på fri fot

Polisen har just nu en stor polis insats i Valsta med anledning av att en kvinna som misshandlats till döds: - Vi har ingen gripen, säger Sven-Erik Olsson vid Polisen till märsta.nu

centrum_artikel_host

Det var strax efter klockan 12 på söndagen som polisen larmades till Sleipnergatan, i Valsta, efter larm om en misshandel. Ett flertalet polispatruller och ambulanser åkte till adressen. Även en helikopter kallades till Valsta. Men Polisen är förtegen om den pågående insatsen.
–  Vi håller fortfarande på att jobba operativ, vi håller på att skapa en bild så jag kan inte säga något till dig, säger Pär Lennartsson vid Polisen.

Kvinnan avled av skadorna
När det stora pådraget anlände till lägenheten fann man en svårt skadad kvinna. Patrullerna utförde livräddande åtgärder på kvinnan men utan resultat. Enligt polisen hade kvinnan allvarliga skador, men man vill inte gå in på vilka skador. Uppgifter till Aftonbladet gör gällande att kvinnan misshandlats med kniv. Den aktuella lägenheten och trapphuset har spärrats av i väntan på en tekniskundersökning.
– Jag vet inte hur länge man kommer hålla på i lägenheten, säger Sven-Erik Olsson, informatör vid polisens ledningscentral.

Mördare lös – jagas med helikopter
Enligt Aftonbladet är kvinnan i 35-årsåldern, och den misstänkte mördaren ska vara en man i 25-årsåldern. Polishelikoptern hovrar lågt över stora delarna av Märsta i jakten på gärningsmannen.
– Det är en mäng utredningsåtgärder som vi kommer att göra, säger Sven-Erik Olsson.

Ett vittne säger till märsta.nu att polisen tagit en person och åkt iväg med honom i bilen, men enligt Olsson är ingen gripen i ärendet. Man ska dock ha förhört flera personer som kan veta mer om händelsen. Olsson vill i övrigt inte kommentera omständigheterna, men en förundersökning gällande mord är inledd.
– Jag har inga kommentarer kring den delen av utredning.

Under söndagskvällen meddelade polisen att man utfärdat ett rikslarm i jakt på den misstänkte mördaren. 

Vet du mer? Kontakta redaktionen!

Uppdaterad kl. 23.00

connys_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

eldsjal2024_helsida
steningekompani_helsida

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Bevakningsbolaget Avarn riskerar böter

Nyheter Transports skyddsombud har slagit larm om bristerna i arbetsmiljön till Arbetsmiljöverket. Efter en inspektion på Arlanda flygplats riskerar bevakningsbolaget Avarn Security böter på upp till 100 000 kronor om inga åtgärder vidtas.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
stentekompani_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
centrum_outsider_host