socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Stöldvågen fortsätter: Fyra nya inbrott och försök till båtstöld i helgen

Polisen Stockholm Nord uppger att stöld- och inbrottsvågen i kommunen fortsätter. Fyra inbrott registrerades i helgen och ett försök till stöld av en båt.

centrum_artikel_host

I mitten av förra veckan skedde ett flertal inbrott i kommunen. Det har inte blivit någon hejd på dessa då det i helgen begåtts nya. Tre villor är drabbade på Ringvägen, Aspvägen och Skogsvägen i Märsta samt en lägenhet på Valstavägen. Samtidigt anmäldes en försök till stöld på Steninge brygga, där ska en båtägare ha upptäckt att startlåset var uppbrutet och kablar kapade. Stölden misslyckades men båten har omfattande skador som blir kostsamma. Brottet är rubricerat som försök till tillgrepp fortskaffningsmedel. Vid flera av inbrotten har bland annat smycken stulits. Gärningsmännen kommer in genom att bryta upp både fönster eller dörrar.
– Det är viktigt att prata med grannar eller att be någon ställa bilen på uppfarten så att det ser ut som att någon är hemma, säger Mona Johansson, presstalesman vid Polisen Stockholm Nord.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
forstamaj_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
stationshusen_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out