centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/SL

Spårfel kvarstår till fredag morgon

Spårfelet som påverkar tågen till och från Märsta-Väsby kvarstår hela torsdagen och är inte löst förrän fredag morgon meddelar SL.

centrum_artikel_host

Sedan i onsdags morse råder ett spårfel vid Märsta som innebär att tåg inte kan stanna vid Väsby station. Tågen som ska till och från Märsta-Stockholm passerar således Märsta station, ska man till Väsby får man kliva av i Rotebro och därefter ta ett tåg med destination Väsby. Felet påverkar även fjärrtåg och Arlanda Express, förseningar förekommer och man uppmanas kolla med sin tågoperatör innan avresa för att kontrollera att tåget avgår i tid.

brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

pantamera_avc_helsida

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

connys_helsida
centrum_host_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
brobygget_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
mp_tack_outsider