vintermarknad_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/arkivbild

Pojke hittad efter sökinsats

Polis mobiliserdw en sökinsats i Steningeområdet sedan en pojke anmälts förvunnen:- Det finns just nu inget som tyder på brott, sa Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral

centrum_artikel_host

Polis har haft resultatlösa spaningar med bil sedan 18-tiden då en pojke anmäldes försvunnen. Nu har helikopter kopplats in och den söker kring Steningeområdet. Det finns just nu inga misstankar om brott, uppger Anders Bryngelsson vid Polisens ledningscentral.

Kring 22.10-tiden är pojken återfunnen och insatsen avslutad.

connys_helsida
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

defacto_helsida
julmarknad_2022
dackskifte_helsida
vintermarknad_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

advent_kyrka_helsida
agy_oppethus
centrum_host_helsida
moderat_pan_helsida
pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
pantamera_out
dackskifteoutsider
marknaden_outsider
kyrka_outsider_advent
vintermarknad_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh
swedol_outsider
centrum_outsider_host