moderat_pan_nov
Ekillaskolan evakuerades vid 12-tiden på onsdagen sedan någon skjutit in raketer.Foto: MMS-Bild

Skola evakuerad vid lunchtid

Ekillaskolan fick evakueras vid 12-tiden idag sedan det skjutits in raketer i skolan: - Det var ingen brand, säger Eva Nilsson vid Polisens regionledningscentral.

centrum_artikel_host

Ekillaskolan som haft sin beskärda del av bränder och skadegörelse under höstterminen ser ut att ha fortsatta problem även på våren. Skolterminen har knappt startat förrän det under onsdagen sköts in raketer i skolan. Brandlarmet gick och ett automatlarm till Brandkåren. På plats konstateras att det inte börjat brinna. Även polis tillkallades och finns på plays för att reda ut omständigheterna tillsammans med skolpersonal.

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

centrum_host_helsida
dackskifte_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
advent_kyrka_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

agy_oppethus
moderat_pan_helsida
defacto_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
centrum_outsider_host
dackskifteoutsider
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
ridskola_2020_outsider
nrh