defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Bostadsdörr besköts i Märsta

Under natten har det skjutit mot en dörr i Märsta.

centrum_artikel_host

Polisen rubricerar händelsen som grovt olaga hot sedan det hittats skotthål i en dörr och tomhylsor nedanför. Skotten upptäckes under förmiddagen. Polis utreder händelsen genom att samla in information på olika sätt. Ingen person verkar ha skadats i nuläget enligt Polisen.
– Man har skjutit mot en dörr. Vi har ingen frihetsberövad men jobbar med att samla in information om händelsen på flera olika sätt. Det är ett pågående arbete, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral till Aftonbladet.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

oppethus_helsida_2023

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

humbacken_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
nrh
connys