vinter_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Genrebild

Bostadsdörr besköts i Märsta

Under natten har det skjutit mot en dörr i Märsta.

centrum_artikel_host

Polisen rubricerar händelsen som grovt olaga hot sedan det hittats skotthål i en dörr och tomhylsor nedanför. Skotten upptäckes under förmiddagen. Polis utreder händelsen genom att samla in information på olika sätt. Ingen person verkar ha skadats i nuläget enligt Polisen.
– Man har skjutit mot en dörr. Vi har ingen frihetsberövad men jobbar med att samla in information om händelsen på flera olika sätt. Det är ett pågående arbete, säger Anna Westberg vid Polisens ledningscentral till Aftonbladet.

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

vinter_helsida
joes-helsida
nrh_sigtuna
pantamera_avc_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

slottsby_helsida
ica_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

centrum_host_helsida
connys_helsida
storemore_helsida

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

defacto_helsida
oppethus_dec

Ny rapport: Så robust är Sigtuna kommun

Nyheter Sigtuna är på 19:e plats i länet av 26 kommuner och 97 i riket av 260 kommuner när WSP släpper sin årliga ranking över kommunernas förmåga att hantera kriser och motstå förändringar i en osäker omvärld.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

swedol_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
storemore_out
ridskola_2020_outsider
vinter_outsider
nrh
joes_outsider
connys
oppethus_out
pantamera_out
ica_outsider