socialdemokraterna_maj_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Skelett tillhör en man

Skelettdelarna som hittades på Wenngarn för några veckor sedan tillhör en man: - Det är konstaterat att det är en vuxen man, det var ingen yngling. En fullvuxen man över 30. Sen väntar vi på testerna, säger Mona Johansson presstalesman Polisen Region Stockholm Nord, till P4 Uppland.

centrum_artikel_host
märsta.nu kunde 19:e mars avslöja att skellettdelar hittades i samband med ett grävjobb på Wenngarns slott. Skelettet har sedan dess undersökts och det är konstaterat att det rör sig om en man som är minst 30 år gammal, rapporterar P4 Uppland. Polisen kommer nu att undersöka vilka som försvunnit i området de senaste åren och matcha provsvaren från SKL (Statens kriminaltekniska laboratorium).
– Vi förhör folk som bott länge i området. Tittar i våra register vilka försvunna personer vi har. Men det viktiga är när vi får fram testresultaten om hur länge det legat där och när vi får en mer specifik ålder hur vi ska gå vidare, uppger Mona Johansson, presstalesman hos Polisen, för P4 Uppland.
centrum_host_helsida
forstamaj_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
stationshusen_outsider
pantamera_out
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
connys
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna