eldsjal2024_pan
Tänk på att ta bort belysningen och pyntet innan du ställer ut granen.

Sigtuna Vatten & Renhållning hämtar upp julgranen

Sigtuna Vatten & Renhållning kommer med start 16:e januari att börja hämta julgranar.

centrum_artikel_host

Julen är över och i många fall även utstädad. Efter trettonhelgen brukar man säga att julen officiellt är över. Julgranen är något som brukar bli en problematisk sak att göra sig av med då den inte får kastas hur som helst. Nu erbjuder Sigtuna Vatten & Renhållning hämtning av julgranar som är under 2,5 meter. Man bokar hämtning som sker mellan 16-27 januari. Granen måste vara ute 16:e för hämtning av entreprenören Ohlsons AB. Sigtuna Vatten hälsar att all belysning och pynt måste vara bortplockad från granen annars lämnas den kvar. Sista dag för beställning är 13:e januari. Därefter är det inte längre avgiftsfritt.

connys_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
storemore_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
eldsjal2024_out
storemore_out
mp_eu_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host